Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:27
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: Mazeltov Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11961
Unicornios Felices♥ Sundernland AFC
fer Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 22.5
average Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Sarate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios is nu in balbezit. Palacios speelt de bal door. Jamgotchiam is nu in balbezit. Jamgotchiam schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Eguiguren geeft de bal voor. Mezey kopt de bal weg. Jamgotchiam heeft problemen om de bal te vangen. Palacios is nu in balbezit. Palacios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unicornios Felices♥ - Sundernland AFC 1:0

12e minuut.
Palacios passt de bal met de wreef. Pereyra probeert naar een medespeler te passen. Herrera speelt de bal door. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Palacios speelt de bal door. Jamgotchiam rent richting de bal. Valdivieso onderschept slim de pass. Palacios rent richting de bal. Palacios draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Mezey onderschept slim de pass. Chuta speelt de bal door. Eguiguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamgotchiam onderschept slim de pass. Jamgotchiam draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unicornios Felices♥ - Sundernland AFC 2:0

30e minuut.
Pereyra heeft problemen om de bal te vangen. Jamgotchiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso onderschept slim de pass. Arteaga onderschept slim de pass. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unicornios Felices♥ - Sundernland AFC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unicornios Felices♥ 43%, Sundernland AFC 57%.
Unicornios Felices♥ - Sundernland AFC 3:0

48e minuut.
Sagastegui geeft een hoge lob. Palacios kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayas. Bayas krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Arteaga geeft een hoge lob. Ortiz kopt de bal weg. Valdivieso heeft problemen om de bal te vangen. Jamgotchiam is nu in balbezit. Jamgotchiam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pereyra probeert de bal aan de voet te houden. Bayas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palacios. Palacios krijgt een gele kaart. Daar is Guaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcés rent richting de bal. Mezey begaat een overtreding. Mezey krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Klungelig pakt Hurtado de bal. Palacios rent richting de bal. Palacios passt de bal in één keer door. Jamgotchiam rent richting de bal. Jamgotchiam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Navarro kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arteaga zal de hoekschop nemen. Palacios is nu in balbezit. Palacios draait met de bal, schiet en ... Larramendi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jamgotchiam rent richting de bal. Jamgotchiam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unicornios Felices♥ - Sundernland AFC 4:0

66e minuut.
Valdivieso onderschept slim de pass. Valdivieso speelt de bal door. Klungelig pakt Eguiguren de bal. Palacios onderschept slim de pass. Palacios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Larramendi trapt de bal weg van het doel. Chuta met een sublieme pass. Klungelig pakt Eguiguren de bal. Jamgotchiam bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Chuta passt de bal in één keer door. Palacios heeft problemen om de bal te vangen. Palacios speelt de bal door. Jamgotchiam rent richting de bal. Jamgotchiam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Villacrés onderschept slim de pass. Villacrés geeft een hoge lob. Jamgotchiam kopt de bal weg. Palacios is nu in balbezit. Palacios haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Larramendi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sarate verovert de bal door een tackle van achteren. Sarate geeft de bal voor. Klungelig pakt Sagastegui de bal. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Chuta is nu in balbezit. Chuta speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Jamgotchiam onderschept slim de pass. Jamgotchiam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Arteaga met de inworp. Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta speelt de bal door. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios haalt uit met een fantastische trap. Larramendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Unicornios Felices♥ - Sundernland AFC 5:0

86e minuut.
Guaranda met een sublieme pass. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga geeft de bal voor. Mezey bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unicornios Felices♥ 29%, Sundernland AFC 71%.
Unicornios Felices♥ - Sundernland AFC 5:0