Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: cris Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2880
cris Sundernland AFC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 21.7
matig Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arreaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruz rent richting de bal. Cruz geeft een lange en hoge pass. González kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
cris - Sundernland AFC 1:0

11e minuut.
López Pérez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pereyra is nu in balbezit. Pereyra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pereyra geeft een lange en hoge pass. López Pérez kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Herrera neemt de hoekschop. Garcés krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
González zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruz rent richting de bal. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Díaz Martinez is nu in balbezit. Díaz Martinez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. González met de inworp. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ... Díaz Martinez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Valdivieso de bal. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cris 59%, Sundernland AFC 41%.
cris - Sundernland AFC 1:0

53e minuut.
Valdivieso is nu in balbezit. Mayta onderschept slim de pass. Mayta probeert naar een medespeler te passen. Díaz Martinez is nu in balbezit. Díaz Martinez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Pereyra de bal. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Díaz Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel. Valdivieso probeert de bal aan de voet te houden. Larramendi bokst de bal weg. Díaz Martinez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
cris - Sundernland AFC 2:0

64e minuut.
Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto passt de bal zonder na te denken. Díaz Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Martinez haalt uit met een fantastische trap. Paal! Larramendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Amor geeft de bal voor. Cruz rent richting de bal. Cruz passt de bal zonder na te denken. Díaz Martinez is nu in balbezit. Díaz Martinez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sarate is nu in balbezit. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto speelt de bal door. Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Cruz schiet op doel. Larramendi bokst de bal weg.

79e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz passt de bal in één keer door. Eguiguren is nu in balbezit. Díaz Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Martinez haalt uit met een fantastische trap. Larramendi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Larramendi met een harde bal richting middenveld. Mayta kopt de bal weg. Klungelig pakt Díaz Martinez de bal. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Navarro geeft een lange en hoge pass. Prieto is nu in balbezit. Prieto passt de bal in één keer door. Díaz Martinez is nu in balbezit. Díaz Martinez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cris 30%, Sundernland AFC 70%.
cris - Sundernland AFC 2:0