Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: New origin Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2760
WOLF LEVERKUSSEN Peluche Caligari
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


19e minuut.
Carpio rent richting de bal. Carpio probeert naar een medespeler te passen. Capurro rent richting de bal. Pita is nu in balbezit. Pita schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bailón geeft een lange en hoge pass. Badillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarauia maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sarauia naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Varsalllo probeert naar een medespeler te passen. Gíler is nu in balbezit. Zurita rent richting de bal. Zurita haalt uit met een fantastische trap. López verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gíler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Varsalllo de bal. Zurita is nu in balbezit. Zurita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WOLF LEVERKUSSEN - Peluche Caligari 1:0

39e minuut.
Zurita is nu in balbezit. Gonzalez Perez onderschept slim de pass. Gonzalez Perez met een sublieme pass. Pita rent richting de bal. Pita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOLF LEVERKUSSEN 42%, Peluche Caligari 58%.
WOLF LEVERKUSSEN - Peluche Caligari 1:0

51e minuut.
Lema met de inworp. Carpio kan de bal niet met de borst controleren. Carpio met een sublieme pass. Capurro is nu in balbezit. Capurro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
León met de inworp. Gíler is nu in balbezit. Gonzalez Perez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gíler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gíler neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WOLF LEVERKUSSEN - Peluche Caligari 2:0

63e minuut.
Gíler bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpio rent richting de bal. Gíler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carpio moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Carpio kan niet meer verder spelen. Ruthalia komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gíler is nu in balbezit. Ruthalia onderschept slim de pass. Zurita onderschept slim de pass. Zurita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOLF LEVERKUSSEN 33%, Peluche Caligari 67%.
WOLF LEVERKUSSEN - Peluche Caligari 2:0