Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Humildad FC Reales Chullas
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ortiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Nieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Humildad FC - Reales Chullas 1:0

7e minuut.
Lagos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pozo rent richting de bal. Met opzet legt Santoro zijn tegenspeler op de grond. Santoro krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Daar is Gaona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo begaat een overtreding. Clavijo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Santoro passt de bal zonder na te denken. Matamba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vieira. Vieira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humildad FC 48%, Reales Chullas 52%.
Humildad FC - Reales Chullas 1:0

58e minuut.
Varazueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamba onderschept slim de pass. Bucarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Serapeda is nu in balbezit. Serapeda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Bustos geeft een hoge lob. Zamorano kopt de bal weg. López Martínez rent richting de bal. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel. Ampudia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Santoro probeert de bal aan de voet te houden. Anangono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Nieto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Humildad FC - Reales Chullas 2:0

73e minuut.
Zamorano krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Bucarán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humildad FC 39%, Reales Chullas 61%.
Humildad FC - Reales Chullas 2:0