Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie B.02
  • Stadion: IDOLOBSC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2286
IDOLOBSC Barbas C. F
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo rent richting de bal. Zidane probeert naar een medespeler te passen. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga schiet op doel. Saviola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Pisa verovert de bal door een tackle van achteren. Matamba is nu in balbezit. Pisa onderschept slim de pass. Pisa draait met de bal, schiet en ... Escobar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Barreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Yépez is nu in balbezit. Yépez passt de bal met de wreef. Lumus is nu in balbezit. Lumus haalt uit met een fantastische trap. Saviola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IDOLOBSC - Barbas C. F 1:0

27e minuut.
Melcacho onderschept slim de pass. Valenzuela speelt de bal door. Klungelig pakt Melcacho de bal. Pisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisa haalt uit met een fantastische trap. Escobar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Aguilera passt de bal met de wreef. Melcacho met een sublieme pass. Pisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IDOLOBSC - Barbas C. F 1:1

32e minuut.
Cantos met de inworp. Olmedo geeft de bal voor. Pisa controleert de bal met de borst. Melcacho is nu in balbezit. Melcacho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Yépez verovert de bal door een tackle van achteren. Yépez met een sublieme pass. Lumus rent richting de bal. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pérez García kopt de bal weg. Aguilera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lumus begaat een overtreding. Lumus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDOLOBSC 51%, Barbas C. F 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IDOLOBSC - Barbas C. F 1:1

79e minuut.
Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga met een sublieme pass. Lumus rent richting de bal. Lumus draait met de bal, schiet en ... Saviola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IDOLOBSC - Barbas C. F 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IDOLOBSC 32%, Barbas C. F 68%.
IDOLOBSC - Barbas C. F 2:1