Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie B.02
  • Stadion: Niupi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3066
Niupi Deportivo Quito
Normal Tactiek 442 sdq
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 30.6
matig Schieten redelijk
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Durán geeft een lange en hoge pass. Román kopt de bal weg. Daar is Rodas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurino rent richting de bal. Laurino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Rodas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cárdenas met de inworp. Laurino rent richting de bal. Laurino geeft de bal voor. Paal! González heeft problemen om de bal te vangen. Román is nu in balbezit. Román haalt uit met een fantastische trap. Díaz Barragán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Manda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Román is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Deportivo Quito 0:1

25e minuut.
Manda bereikt de bal nog maar net als eerste. Manda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Guachamín de bal. Bertochi is nu in balbezit. Bertochi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cárdenas met een sublieme pass. Bertochi rent richting de bal. Sanguinetti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sanguinetti naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Manda probeert naar een medespeler te passen. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas is nu in balbezit. Laurino bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Guachamín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Román rent richting de bal. Román schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duque. Cárdenas raakt geblesseerd tijdens het duel. Cárdenas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Román springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Deportivo Quito 0:2

41e minuut.
Velásquez geeft een lange en hoge pass. Plomero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachiculca verovert de bal door een tackle van achteren. Guachiculca geeft een lange en hoge pass. González kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niupi 57%, Deportivo Quito 43%.
Niupi - Deportivo Quito 0:2

62e minuut.
Laurino geeft de bal voor. González heeft problemen om de bal te vangen. Román is nu in balbezit. Román schiet op doel. Díaz Barragán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Deportivo Quito 0:3

63e minuut.
Manda rent richting de bal. Manda passt de bal in één keer door. Román is nu in balbezit. Román haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Deportivo Quito 0:4

76e minuut.
Bertochi speelt de bal door. Quishpe is nu in balbezit. Velásquez begaat een overtreding. Velásquez krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Chuguin passt de bal met de wreef. Quishpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Velásquez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niupi 48%, Deportivo Quito 52%.
Niupi - Deportivo Quito 0:4