Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie B.02
  • Stadion: El Barrio Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2755
El Barrio YerBateR0s
532 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias geeft een hoge lob. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Marquina rent richting de bal. Marquina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Iglesias passt de bal zonder na te denken. Pizarro is nu in balbezit. Peláez is nu in balbezit. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Marquina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias passt de bal zonder na te denken. Marquina is nu in balbezit. Marquina haalt uit met een fantastische trap. Quilago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Barrio 77%, YerBateR0s 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Barrio - YerBateR0s 0:0

46e minuut.
Marquina heeft problemen om de bal te vangen. Guaranda rent richting de bal. Marquina maakt een afschuwelijke overtreding. Marquina krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Prieto geeft een lange en hoge pass. Tapia rent richting de bal. Cortez begaat een overtreding. Tapia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Prieto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Barrio - YerBateR0s 1:0

60e minuut.
Riascos speelt de bal door. Pizarro kopt de bal weg. Daar is Rountree, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marquina is nu in balbezit. Marquina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Barrio - YerBateR0s 1:1

75e minuut.
Pizarro passt de bal zonder na te denken. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquina verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro haalt uit met een fantastische trap. Quilago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Niuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Niuda probeert naar een medespeler te passen. Tapia speelt de bal door. Guaranda rent richting de bal. Guaranda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Barrio 58%, YerBateR0s 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Barrio - YerBateR0s 1:1