Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Quito Volantes Gordos
442 sdq Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 20.5
adequate Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Lasso passt de bal zonder na te denken. Moreno is nu in balbezit. Laurino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laurino krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Manda verovert de bal door een tackle van achteren. Manda met een sublieme pass. Román is nu in balbezit. Román schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Doeltrap. Villafuerte met een harde bal richting middenveld. Manda kopt de bal weg. Laurino rent richting de bal. Laurino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas met een sublieme pass. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Quito - Volantes Gordos 1:0

23e minuut.
Freire rent richting de bal. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Lucero is nu in balbezit. Toral verovert de bal door een tackle van achteren. Toral draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pesantez is nu in balbezit. Laurino verovert de bal door een tackle van achteren. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurino bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Peláez speelt de bal door. Guachiculca rent richting de bal. Guachiculca speelt de bal door. Laurino bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Quito - Volantes Gordos 2:0

32e minuut.
Manda met een sublieme pass. Guachiculca is nu in balbezit. Guachiculca speelt de bal door. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Quito 52%, Volantes Gordos 48%.
Deportivo Quito - Volantes Gordos 2:0

52e minuut.
Laurino is nu in balbezit. Laurino schiet op doel. Klungelig pakt Pillasaguez de bal. Román rent richting de bal. Román haalt uit met een fantastische trap. Villafuerte bokst de bal weg.

58e minuut.
Laurino is nu in balbezit. Pesantez rent richting de bal. Laurino onderschept slim de pass. Laurino haalt uit met een fantastische trap. Villafuerte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Quito - Volantes Gordos 3:0

76e minuut.
Guachiculca rent richting de bal. Román is nu in balbezit. Lasso is nu in balbezit. Román verovert de bal door een tackle van achteren. Román geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lasso rent richting de bal. Manda onderschept slim de pass. Manda geeft een hoge lob. Román rent richting de bal. Román haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Quito - Volantes Gordos 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Quito 39%, Volantes Gordos 61%.
Deportivo Quito - Volantes Gordos 4:0