Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YerBateR0s TATA F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten poor
average Passen average
weak Verdedigen poor


18e minuut.
Cardella probeert naar een medespeler te passen. Marquina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Novella. Marquina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marchese komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serapeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marchese rent richting de bal. Yllescas verovert de bal door een tackle van achteren. Yllescas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardella met de inworp. Niuda met een sublieme pass. Marquina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Marquina is nu in balbezit. Marquina schiet op doel. De la Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YerBateR0s - TATA F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YerBateR0s 47%, TATA F.C. 53%.
YerBateR0s - TATA F.C. 1:0

49e minuut.
Marchese is nu in balbezit. Novella onderschept slim de pass. Novella speelt de bal door. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YerBateR0s - TATA F.C. 1:1

76e minuut.
Niuda passt de bal in één keer door. Iglesias rent richting de bal. Iglesias speelt de bal door. Marquina is nu in balbezit. Marquina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Pizarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novella bereikt de bal nog maar net als eerste. Novella met een sublieme pass. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YerBateR0s 53%, TATA F.C. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YerBateR0s - TATA F.C. 1:1