Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie B.02
  • Stadion: Avatar Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2922
Avatar El Barrio
Attack Tactiek 532
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Tenemasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenemasa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tenemasa krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Equino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valverde rent richting de bal. Prieto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prieto krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Tapia verovert de bal door een tackle van achteren. Tapia speelt de bal door. Guaranda rent richting de bal. Guaranda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Torre trapt de bal weg. Equino rent richting de bal. Equino passt de bal met de wreef. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rountree probeert naar een medespeler te passen. Caballero heeft problemen om de bal te vangen. Caballero probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Niuda met een snelle inworp. Peláez is nu in balbezit. Moreno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreno krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Niuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Niuda geeft een hoge lob. Darquea probeert de bal met de borst te controleren. Guaranda rent richting de bal. Guaranda schiet op doel. Torre bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar - El Barrio 0:1

31e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arreaga. Peláez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sarate zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ascazubi de bal. Tapia is nu in balbezit. Tapia draait met de bal, schiet en ... Torre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar 48%, El Barrio 52%.
Avatar - El Barrio 0:1

52e minuut.
Darquea is nu in balbezit. Caballero onderschept slim de pass. Caballero met een sublieme pass. Tapia is nu in balbezit. Tapia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar - El Barrio 0:2

53e minuut.
Valverde rent richting de bal. Darquea is nu in balbezit. Darquea geeft een lange en hoge pass. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar - El Barrio 1:2

69e minuut.
Niuda verovert de bal door een tackle van achteren. Niuda probeert naar een medespeler te passen. Moreno is nu in balbezit. Moreno geeft een lange en hoge pass. Flores krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar 46%, El Barrio 54%.
Avatar - El Barrio 1:2