Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centauros S.C. Qnkita
seguro3 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 39.9
solid Schieten good
adequate Passen average
solid Verdedigen good


3e minuut.
Daar is Quinteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta is nu in balbezit. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centauros S.C. - Qnkita 0:1

11e minuut.
Ruthalia rent richting de bal. Ruthalia probeert naar een medespeler te passen. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández geeft een hoge lob. Galíndez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Scarone verovert de bal door een tackle van achteren. Carabalí rent richting de bal. Scarone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Scarone krijgt een gele kaart. Carabalí is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gíler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hernández maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Dieste probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Naulas speelt de bal door. Valarezo is nu in balbezit. Valarezo probeert naar een medespeler te passen. Moreno rent richting de bal. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centauros S.C. 64%, Qnkita 36%.
Centauros S.C. - Qnkita 0:1

50e minuut.
Naulas passt de bal zonder na te denken. Bertochi rent richting de bal. Bertochi passt de bal met de wreef. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Valarezo geeft een lange en hoge pass. Díaz de Nibela heeft problemen om de bal te vangen. Díaz de Nibela speelt de bal door. Moreno is nu in balbezit. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Centauros S.C. - Qnkita 1:1

69e minuut.
Scarone geeft de bal voor. Klungelig pakt Valarezo de bal. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno schiet op doel. Espinel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centauros S.C. 48%, Qnkita 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Centauros S.C. - Qnkita 1:1