Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlétic Fc nipon katana
343 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado rent richting de bal. Mercado passt de bal zonder na te denken. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gijón schiet op doel. Viguensa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguinaga is nu in balbezit. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra geeft de bal voor. Simpson bokst de bal weg.

23e minuut.
Aguinaga rent richting de bal. Ibarra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pises. Ibarra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Novlasco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Lozada onderschept slim de pass. Lozada probeert naar een medespeler te passen. Monteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteros schiet op doel. Merchán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gijón verovert de bal door een tackle van achteren. Gijón passt de bal in één keer door. Noroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Noroña schiet op doel. Simpson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlétic Fc - nipon katana 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlétic Fc 52%, nipon katana 48%.
Atlétic Fc - nipon katana 0:1

53e minuut.
Lozada geeft de bal voor. Estrada kopt de bal weg. Estaisa rent richting de bal. Estaisa schiet op doel. Merchán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Monteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteros passt de bal zonder na te denken. Oribe geeft de bal voor. Daar is Pulí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estaisa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlétic Fc - nipon katana 1:1

69e minuut.
Estaisa is nu in balbezit. Estrada rent richting de bal. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Bustamante rent richting de bal. Bustamante speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlétic Fc 44%, nipon katana 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlétic Fc - nipon katana 1:1