Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie B.03
  • Stadion: Azo F.C Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2836
Azo F.C Chonqui FC
541 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Manda onderschept slim de pass. Manda passt de bal zonder na te denken. Verón is nu in balbezit. Mañosca verovert de bal door een tackle van achteren. Mañosca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Verón kopt de bal weg. Balarezo rent richting de bal. Balarezo passt de bal in één keer door. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Azo F.C - Chonqui FC 1:0

16e minuut.
Alvarez onderschept slim de pass. Alvarez speelt de bal door. Figueroa rent richting de bal. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala geeft de bal voor. Balarezo rent richting de bal. Balarezo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azo F.C - Chonqui FC 2:0

35e minuut.
Gutiérrez met de inworp. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez met een sublieme pass. Alvarez rent richting de bal. Alvarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azo F.C 52%, Chonqui FC 48%.
Azo F.C - Chonqui FC 2:0

55e minuut.
Vermeo is nu in balbezit. Balarezo is nu in balbezit. Naranjo verovert de bal door een tackle van achteren. Verón bereikt de bal nog maar net als eerste. Verón draait met de bal, schiet en ... Venegas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Visnay rent richting de bal. Verón bereikt de bal nog maar net als eerste. Verón passt de bal in één keer door. Mañosca rent richting de bal. Mañosca draait met de bal, schiet en ... García Marquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Azo F.C - Chonqui FC 2:1

89e minuut.
Verón is nu in balbezit. Visnay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez met een sublieme pass. Mañosca is nu in balbezit. Mañosca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azo F.C 35%, Chonqui FC 65%.
Azo F.C - Chonqui FC 2:1