Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie B.03
  • Stadion: BELIX FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2772
BELIX FC PNQURVO
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Polanco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Calle de bal. Pazmiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Del Pozo geeft een lange en hoge pass. Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almada is nu in balbezit. Almada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BELIX FC - PNQURVO 0:1

21e minuut.
Saavedra heeft problemen om de bal te vangen. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezón is nu in balbezit. Calle onderschept slim de pass. Calle haalt uit met een fantastische trap. Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Luna passt de bal zonder na te denken. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarino rent richting de bal. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Magarino probeert naar een medespeler te passen. Saavedra is nu in balbezit. Calle onderschept slim de pass. Calle schiet op doel. Klungelig pakt Cabezón de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Salvador kopt de bal weg. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sagrasela. Polanco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magarino komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
BELIX FC - PNQURVO 0:2

28e minuut.
Magarino passt de bal zonder na te denken. Sica bereikt de bal nog maar net als eerste. Sica geeft een lange en hoge pass. Lucero is nu in balbezit. Lucero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BELIX FC - PNQURVO 1:2

34e minuut.
Calle is nu in balbezit. Almada is nu in balbezit. Almada probeert naar een medespeler te passen. Sica rent richting de bal. Sica geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zurita speelt de bal door. Lucero is nu in balbezit. Játiva rent richting de bal. Luna onderschept slim de pass. Luna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BELIX FC 49%, PNQURVO 51%.
BELIX FC - PNQURVO 1:2

67e minuut.
Lucero is nu in balbezit. Salvador rent richting de bal. Lucero verovert de bal door een tackle van achteren. Lucero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Almada is nu in balbezit. Almada geeft een hoge lob. Pazmiño is nu in balbezit. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BELIX FC - PNQURVO 1:3

88e minuut.
Villalva met een sublieme pass. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezón rent richting de bal. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ramírez trapt de bal weg. Magarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Magarino speelt de bal door. Calle is nu in balbezit. Calle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BELIX FC 35%, PNQURVO 65%.
BELIX FC - PNQURVO 1:3