Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soinca Bata FC Alborada 1era
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Garate is nu in balbezit. Garate heeft problemen om de bal te vangen. Garate passt de bal zonder na te denken. Casco is nu in balbezit. Casco haalt uit met een fantastische trap. Cifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
León probeert naar een medespeler te passen. Daar is Suanguilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. Suanguilla verovert de bal door een tackle van achteren. Suanguilla schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Soinca Bata FC - Alborada 1era 1:0

26e minuut.
Chimbo onderschept slim de pass. Casco verovert de bal door een tackle van achteren. Casco speelt de bal door. Garate is nu in balbezit. Garate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Olmedo trapt de bal weg. Toala met een sublieme pass. Daar is Astudillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suanguilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Suanguilla draait met de bal, schiet en ... Olmedo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soinca Bata FC 44%, Alborada 1era 56%.
Soinca Bata FC - Alborada 1era 1:0

46e minuut.
Perez komt het veld opgelopen. Cañizales komt het veld opgelopen. Boasso komt het veld opgelopen. Gamarra komt het veld opgelopen. Estévez komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Astudillo verovert de bal door een tackle van achteren. Astudillo probeert naar een medespeler te passen. Casco heeft problemen om de bal te vangen. Garate is nu in balbezit. Garate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
León passt de bal zonder na te denken. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Boasso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boasso krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Solano passt de bal met de wreef. Casco rent richting de bal. Domínguez begaat een overtreding. Domínguez krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Suanguilla is nu in balbezit. Astudillo onderschept slim de pass. Astudillo passt de bal zonder na te denken. Estévez is nu in balbezit. Estévez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Suanguilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Suanguilla haalt uit met een fantastische trap. Subia rent richting de bal. Estévez verovert de bal door een tackle van achteren. Estévez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soinca Bata FC 48%, Alborada 1era 52%.
Soinca Bata FC - Alborada 1era 1:0