Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Furya Roja Centauros S.C.
Attack Tactiek seguro3
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 42.5
weak Schieten solid
average Passen average
weak Verdedigen good


1e minuut.
Nichaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno is nu in balbezit. Villalta rent richting de bal. Moreno onderschept slim de pass. Moreno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Villalta heeft problemen om de bal te vangen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moreno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valarezo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - Centauros S.C. 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Preisinger de bal. Sukristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutsishin rent richting de bal. Lutsishin geeft de bal voor. Balgimbaev krijgt zijn hoofd ertegen. Dieste verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Villalta verovert de bal door een tackle van achteren. Bertochi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichaev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nichaev krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Rau rent richting de bal. Acosta onderschept slim de pass. Acosta geeft een hoge lob. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel. Sambaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Naulas met een sublieme pass. Bertochi rent richting de bal. Bertochi met een sublieme pass. Moreno is nu in balbezit. Moreno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Naulas geeft de bal voor. Díaz de Nibela is nu in balbezit. Díaz de Nibela passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Moreno de bal. Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - Centauros S.C. 0:2

43e minuut.
Bertochi passt de bal in één keer door. Valarezo heeft problemen om de bal te vangen. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel. Sambaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - Centauros S.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Furya Roja 60%, Centauros S.C. 40%.
La Furya Roja - Centauros S.C. 0:3

46e minuut.
Alban komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bertochi geeft een hoge lob. Beltrand probeert naar een medespeler te passen. Ababkov rent richting de bal. Valarezo verovert de bal door een tackle van achteren. Valarezo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bertochi rent richting de bal. Bertochi met een sublieme pass. Valarezo probeert naar een medespeler te passen. Moreno kan de bal niet met de borst controleren. Moreno schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Valarezo rent richting de bal. Díaz de Nibela is nu in balbezit. Díaz de Nibela passt de bal met de wreef. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Nichaev met een sublieme pass. Balgimbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balgimbaev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Balgimbaev kan niet meer verder spelen. Espínola komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Lutsishin passt de bal zonder na te denken. Daar is Rau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta maakt een afschuwelijke overtreding. Acosta krijgt een gele kaart. Rau raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

82e minuut.
Tanoi rent richting de bal. Beltrand verovert de bal door een tackle van achteren. Beltrand met een sublieme pass. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Beltrand verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Karabash zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espínola rent richting de bal. Espínola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Dieste speelt de bal door. Beltrand rent richting de bal. Tanoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tanoi krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Díaz de Nibela bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz de Nibela probeert naar een medespeler te passen. Valarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valarezo haalt uit met een fantastische trap. Alban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - Centauros S.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Furya Roja 63%, Centauros S.C. 37%.
La Furya Roja - Centauros S.C. 0:4