Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chonqui FC nipon katana
442 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Gijón rent richting de bal. Vermeo rent richting de bal. Vermeo geeft een hoge lob. Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado geeft een hoge lob. Venegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ibarra rent richting de bal. Ibarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonqui FC - nipon katana 0:1

9e minuut.
Sacarías bereikt de bal nog maar net als eerste. Visnay bereikt de bal nog maar net als eerste. Visnay passt de bal in één keer door. Mañosca rent richting de bal. Mañosca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Merchán trapt de bal weg van het doel. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa speelt de bal door. Mañosca rent richting de bal. Mañosca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacarías onderschept slim de pass. Alvarez rent richting de bal. Alvarez haalt uit met een fantastische trap. Merchán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chonqui FC - nipon katana 1:1

35e minuut.
Gijón heeft problemen om de bal te vangen. Ibarra is nu in balbezit. Vermeo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vermeo krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Aguinaga kopt de bal weg. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón passt de bal met de wreef. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonqui FC - nipon katana 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonqui FC 41%, nipon katana 59%.
Chonqui FC - nipon katana 1:2

63e minuut.
Ibarra rent richting de bal. Ibarra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gijón de bal onder controle te krijgen. Noroña geeft de bal voor. Gijón springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonqui FC - nipon katana 1:3

70e minuut.
Figueroa met de inworp. Mercado is nu in balbezit. Mercado passt de bal zonder na te denken. Gijón is nu in balbezit. Gijón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Novlasco geeft een lange en hoge pass. Vermeo controleert de bal met de borst. Ibarra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ibarra naar de kleedkamers voor een vroege douche. Vermeo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Naranjo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mañosca is nu in balbezit. Mañosca draait met de bal, schiet en ... Merchán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonqui FC - nipon katana 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonqui FC 50%, nipon katana 50%.
Chonqui FC - nipon katana 2:3