Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soinca Bata FC BELIX FC
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia geeft de bal voor. Peláez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero draait met de bal, schiet en ... Cifuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Toala passt de bal in één keer door. Inworp. Zurita met de inworp. Luna rent richting de bal. Luna geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Toala met een sublieme pass. Suanguilla is nu in balbezit. Suanguilla passt de bal in één keer door. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Suanguilla rent richting de bal. Cabezón is nu in balbezit. Suanguilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Suanguilla draait met de bal, schiet en ... Ramírez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soinca Bata FC 35%, BELIX FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soinca Bata FC - BELIX FC 0:0

53e minuut.
Piggot geeft een hoge lob. Inworp. Peláez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luna heeft problemen om de bal te vangen. Luna geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Toala met een sublieme pass. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Suanguilla onderschept slim de pass. Suanguilla schiet op doel. Ramírez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Carabajo komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Doeltrap. Ramírez trapt de bal weg van het doel. Laniado kopt de bal weg. Colón is nu in balbezit. Colón geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Laniado is nu in balbezit. Pazmiño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laniado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cañizales komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Carabajo met de inworp. Gil rent richting de bal. Gil geeft een hoge lob. Colón rent richting de bal. Colón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soinca Bata FC - BELIX FC 1:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chávez komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estévez komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Piggot de bal onder controle te krijgen. Piggot speelt de bal door. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón draait met de bal, schiet en ... Cabezón probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tapia rent richting de bal. Toala verovert de bal door een tackle van achteren. Toala passt de bal met de wreef. Estévez is nu in balbezit. Estévez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Saavedra de bal onder controle te krijgen. Cabezón geeft de bal voor. Inworp. Laniado met een snelle inworp. Colón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Peláez probeert naar een medespeler te passen. Lucero rent richting de bal. Toala is nu in balbezit. Lucero verovert de bal door een tackle van achteren. Lucero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soinca Bata FC 33%, BELIX FC 67%.
Soinca Bata FC - BELIX FC 1:0