Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: Fc.Mj Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1351
Fc.Mj saelbes fc
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Labarreda met een sublieme pass. Daar is Peñafiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parda begaat een overtreding. Parda krijgt een gele kaart. Peñafiel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mateo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Quisipilina speelt de bal door. Altamirano kopt de bal weg. Gaona is nu in balbezit. Monteros verovert de bal door een tackle van achteren. Monteros draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quisipilina met een harde bal richting middenveld. Inworp. Angulo met de inworp. Flores geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Altamirano rent richting de bal. Labarreda rent richting de bal. Altamirano begaat een overtreding. Labarreda raakt geblesseerd tijdens het duel. Gaona zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Saritama verovert de bal door een tackle van achteren. Saritama geeft de bal voor. Daar is Plaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chara rent richting de bal. Chara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Mj 64%, saelbes fc 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc.Mj - saelbes fc 0:0

47e minuut.
Chara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chara met een sublieme pass. Klungelig pakt Galindo de bal. Chara rent richting de bal. Chara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Altamirano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labarreda. Altamirano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Angulo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chara rent richting de bal. Gaona bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteros verovert de bal door een tackle van achteren. Monteros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Angulo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labarreda. Angulo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Angulo met een snel genomen vrije trap. Mirallas is nu in balbezit. Mirallas geeft een hoge lob. Daar is Altamirano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteros geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Labarreda verovert de bal door een tackle van achteren. Labarreda passt de bal in één keer door. Medina rent richting de bal. Medina haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duque de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Mj - saelbes fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Mj 61%, saelbes fc 39%.
Fc.Mj - saelbes fc 1:0