Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Modernos Congresistas The Royalty
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Clavelo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gonzalez Perez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarate probeert naar een medespeler te passen. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado geeft een lange en hoge pass. Hernández Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Hurtado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrera probeert naar een medespeler te passen. Clavelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez Perez rent richting de bal. Gonzalez Perez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Rodas passt de bal zonder na te denken. Feijo rent richting de bal. Feijo speelt de bal door. Gonzalez Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez Perez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Modernos Congresistas - The Royalty 1:0

22e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Carpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fuentes zijn tegenspeler op de grond. Fuentes krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Feijo speelt de bal door. Gonzalez Perez is nu in balbezit. Gonzalez Perez passt de bal in één keer door. Clavelo rent richting de bal. Clavelo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hernández Pérez trapt de bal weg. Arce kopt de bal weg. Klungelig pakt Morena de bal. Morena schiet op doel. Hernández Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modernos Congresistas 57%, The Royalty 43%.
Modernos Congresistas - The Royalty 1:0

48e minuut.
Gonzalez Perez rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Arce ... Strafschop! Gonzalez Perez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clavelo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Malal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Modernos Congresistas - The Royalty 2:0

65e minuut.
Arce met een sublieme pass. Montalbán rent richting de bal. Clavelo verovert de bal door een tackle van achteren. Clavelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Modernos Congresistas - The Royalty 3:0

70e minuut.
Feijo met een sublieme pass. Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Morena is nu in balbezit. Daar is Sarate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Modernos Congresistas - The Royalty 3:1

80e minuut.
Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán met een sublieme pass. Tumbaco is nu in balbezit. Morena onderschept slim de pass. Morena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Barrera heeft problemen om de bal te vangen. Barrera geeft de bal voor. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez Perez onderschept slim de pass. Gonzalez Perez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modernos Congresistas 52%, The Royalty 48%.
Modernos Congresistas - The Royalty 3:1