Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campeón de América Soltero FC
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Zamorano onderschept slim de pass. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez passt de bal in één keer door. Guaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaranda draait met de bal, schiet en ... Morillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Gonzales onderschept slim de pass. Gonzales probeert naar een medespeler te passen. Domínguez Prieto is nu in balbezit. Guaranda rent richting de bal. Guaranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeón de América - Soltero FC 1:0

19e minuut.
Daar is Sostenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamorano rent richting de bal. Sostenes is nu in balbezit. Zamorano verovert de bal door een tackle van achteren. Zamorano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carabajo rent richting de bal. Carabajo haalt uit met een fantastische trap. Joya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Domínguez Prieto is nu in balbezit. Guaranda verovert de bal door een tackle van achteren. Guaranda speelt de bal door. Viguensa rent richting de bal. Viguensa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeón de América - Soltero FC 2:0

43e minuut.
Olivera geeft een hoge lob. Carabajo heeft problemen om de bal te vangen. Carabajo passt de bal zonder na te denken. Obando rent richting de bal. Obando haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeón de América 49%, Soltero FC 51%.
Campeón de América - Soltero FC 2:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivera met een snelle inworp. Domínguez Prieto rent richting de bal. Guaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Carabajo probeert naar een medespeler te passen. Guaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaranda probeert naar een medespeler te passen. Viguensa is nu in balbezit. Viguensa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Carrera kopt de bal weg. Klungelig pakt Núñez de bal. Sostenes rent richting de bal. Zamorano onderschept slim de pass. Zamorano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Doca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obando rent richting de bal. Obando geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeón de América 50%, Soltero FC 50%.
Campeón de América - Soltero FC 2:0