Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: Fc.Mj Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1393
Fc.Mj Los Mismos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Malenra bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina probeert naar een medespeler te passen. Labarreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarreda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gaona rent richting de bal. López verovert de bal door een tackle van achteren. Mateo maakt een afschuwelijke overtreding. Mateo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Vignay verovert de bal door een tackle van achteren. Vignay passt de bal met de wreef. Sandy rent richting de bal. Sandy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Mj - Los Mismos 0:1

40e minuut.
Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz probeert naar een medespeler te passen. Plaza rent richting de bal. Sandy verovert de bal door een tackle van achteren. Sandy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Mj 47%, Los Mismos 53%.
Fc.Mj - Los Mismos 0:1

68e minuut.
López verovert de bal door een tackle van achteren. López passt de bal in één keer door. Vignay is nu in balbezit. Vignay geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plaza de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Mj - Los Mismos 0:2

83e minuut.
Sandy passt de bal met de wreef. López heeft problemen om de bal te vangen. Gaona rent richting de bal. López onderschept slim de pass. López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Mj - Los Mismos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Mj 43%, Los Mismos 57%.
Fc.Mj - Los Mismos 0:3