Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
saelbes fc Sociedad Deportiva Q.T.M
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Barragán is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores geeft een lange en hoge pass. Chara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Parda rent richting de bal. Parda probeert naar een medespeler te passen. Chara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Chara probeert de bal aan de voet te houden. Monteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Chara bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteros haalt uit met een fantastische trap. Guillén verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Monteros probeert naar een medespeler te passen. Macias rent richting de bal. Monteros onderschept slim de pass. Monteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
saelbes fc - Sociedad Deportiva Q.T.M 1:0

25e minuut.
Parda is nu in balbezit. De Borbón onderschept slim de pass. De Borbón met een sublieme pass. Sancán is nu in balbezit. Sancán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Chara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hidalgo komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
saelbes fc - Sociedad Deportiva Q.T.M 2:0

28e minuut.
De Borbón onderschept slim de pass. Chuta is nu in balbezit. Hidalgo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hidalgo krijgt een gele kaart. Chuta raakt geblesseerd tijdens het duel. Mesa met een snel genomen vrije trap. Sancán rent richting de bal. Sancán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tapia de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saelbes fc 39%, Sociedad Deportiva Q.T.M 61%.
saelbes fc - Sociedad Deportiva Q.T.M 2:0

49e minuut.
Ojeda speelt de bal door. Daar is Mesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saritama probeert naar een medespeler te passen. Chara is nu in balbezit. Chara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Angulo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chara de bal. Macias is nu in balbezit. Chara rent richting de bal. Chara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo geeft een hoge lob. Chara is nu in balbezit. Monteros is nu in balbezit. Monteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
saelbes fc - Sociedad Deportiva Q.T.M 3:0

81e minuut.
De Borbón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chuta is nu in balbezit. Chuta geeft een lange en hoge pass. Altamirano probeert de bal aan de voet te houden. Barragán geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Chuta passt de bal zonder na te denken. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mesa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sancán neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Mesa geeft de bal voor. Duque rent richting de bal. Sancán verovert de bal door een tackle van achteren. Sancán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: saelbes fc 55%, Sociedad Deportiva Q.T.M 45%.
saelbes fc - Sociedad Deportiva Q.T.M 3:0