Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: Warlocks Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2746
Warlocks Fc Libertad
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Guaman is nu in balbezit. Miño bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina maakt een afschuwelijke overtreding. García Mina krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Nicolalde passt de bal zonder na te denken. Daar is Campoverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durán rent richting de bal. Campoverde onderschept slim de pass. Campoverde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
San Martín speelt de bal door. Bucarám is nu in balbezit. Bucarám passt de bal met de wreef. Janier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janier haalt uit met een fantastische trap. Paal! Valencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Janier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janier haalt uit met een fantastische trap. Valencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warlocks - Fc Libertad 1:0

16e minuut.
Daar is San Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miño verovert de bal door een tackle van achteren. Miño geeft de bal voor. Campoverde rent richting de bal. Campoverde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Miño is nu in balbezit. Durán onderschept slim de pass. Bucarám is nu in balbezit. Janier rent richting de bal. Janier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nicolalde kopt de bal weg. Salvador probeert de bal met de borst te controleren. Campoverde is nu in balbezit. Campoverde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Campoverde rent richting de bal. Vega rent richting de bal. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Vega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warlocks - Fc Libertad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlocks 48%, Fc Libertad 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warlocks - Fc Libertad 1:1

48e minuut.
Vega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Mina is nu in balbezit. García Mina speelt de bal door. Klungelig pakt Janier de bal. Janier schiet op doel. Valencia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
García Mina probeert naar een medespeler te passen. Bucarám rent richting de bal. Bucarám passt de bal zonder na te denken. Janier is nu in balbezit. Janier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vega onderschept slim de pass. Vega passt de bal zonder na te denken. Chilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Campoverde onderschept slim de pass. Campoverde schiet op doel. Mena bokst de bal weg.

86e minuut.
García Mina probeert naar een medespeler te passen. Guaman is nu in balbezit. San Martín begaat een overtreding. San Martín krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlocks 50%, Fc Libertad 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warlocks - Fc Libertad 1:1