Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ardientes Cuyes Tranquilos Coyotes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Urrutia passt de bal zonder na te denken. Inguilla rent richting de bal. Inguilla geeft een lange en hoge pass. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco geeft een hoge lob. Reyes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Silva met een sublieme pass. Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Inguilla is nu in balbezit. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Broncano speelt de bal door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Broncano is nu in balbezit. Broncano schiet op doel. García López probeert de bal aan de voet te houden. Reyes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reyes speelt de bal door. Cardaccio kopt de bal weg. Vilores is nu in balbezit. García López verovert de bal door een tackle van achteren. García López draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ardientes Cuyes - Tranquilos Coyotes 1:0

31e minuut.
Casco met een sublieme pass. Inguilla rent richting de bal. Inguilla probeert naar een medespeler te passen. García López is nu in balbezit. García López draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Broncano rent richting de bal. Broncano passt de bal zonder na te denken. García López is nu in balbezit. García López draait met de bal, schiet en ... Reyes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ardientes Cuyes 35%, Tranquilos Coyotes 65%.
Ardientes Cuyes - Tranquilos Coyotes 1:0

49e minuut.
Valverde probeert de bal aan de voet te houden. Beltrand bereikt de bal nog maar net als eerste. García López onderschept slim de pass. Broncano bereikt de bal nog maar net als eerste. Broncano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Minda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Estrada zijn tegenspeler op de grond. Estrada krijgt een gele kaart. Minda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

63e minuut.
Vilores is nu in balbezit. Cardaccio onderschept slim de pass. Cardaccio speelt de bal door. Broncano rent richting de bal. Broncano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Beltrand controleert de bal met de borst. Cardaccio is nu in balbezit. Met opzet legt Beltrand zijn tegenspeler op de grond. Beltrand krijgt een gele kaart. Cardaccio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eguiguren komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Valverde geeft een hoge lob. Inworp. Casco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broncano rent richting de bal. Broncano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ardientes Cuyes 45%, Tranquilos Coyotes 55%.
Ardientes Cuyes - Tranquilos Coyotes 1:0