Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHONE FC Pumas FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


44e minuut.
Machiavello passt de bal met de wreef. Saldaña is nu in balbezit. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldaña onderschept slim de pass. Saldaña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHONE FC - Pumas FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHONE FC 54%, Pumas FC 46%.
CHONE FC - Pumas FC 0:1

47e minuut.
Masnik is nu in balbezit. Torre is nu in balbezit. Masnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Torre is nu in balbezit. Torre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Bedoya met een harde bal richting middenveld. Machiavello heeft problemen om de bal te vangen. Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Torre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Pardo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muribe met een snelle inworp. Machiavello is nu in balbezit. Machiavello draait met de bal, schiet en ... Ochoa bokst de bal weg.

77e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cardaccio de bal onder controle te krijgen. Torre is nu in balbezit. Torre geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHONE FC 59%, Pumas FC 41%.
CHONE FC - Pumas FC 0:1