Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Choklito FC TORE F.C
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


20e minuut.
Dumas passt de bal met de wreef. Cívica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerrero. Cívica raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Juárez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tamayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Klungelig pakt Juárez de bal. Dumas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juárez. Dumas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Choklito FC 67%, TORE F.C 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Choklito FC - TORE F.C 0:0

46e minuut.
Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Larriva verovert de bal door een tackle van achteren. Larriva passt de bal in één keer door. Gíler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gíler geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Garcés geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amor met een snelle inworp. Juárez is nu in balbezit. Juárez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Gíler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Choklito FC - TORE F.C 1:0

64e minuut.
Maji speelt de bal door. Gíler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gíler passt de bal zonder na te denken. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dumas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Choklito FC 64%, TORE F.C 36%.
Choklito FC - TORE F.C 1:0