Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer Leverkusen 04 Quinteros Sportin Club
Falso 9 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Monte heeft problemen om de bal te vangen. Bonifaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arévalo. Arévalo krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo passt de bal met de wreef. Vinces met een sublieme pass. Viscayosa is nu in balbezit. Viscayosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bucarám heeft problemen om de bal te vangen. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot probeert naar een medespeler te passen. Vinces is nu in balbezit. Vinces schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vinces heeft problemen om de bal te vangen. Zibla rent richting de bal. Vinces onderschept slim de pass. Vinces schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer Leverkusen 04 - Quinteros Sportin Club 0:1

42e minuut.
Quiroga rent richting de bal. Quiroga passt de bal in één keer door. Sarmiento rent richting de bal. Parda rent richting de bal. Parda draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bonifaz speelt de bal door. Nebot rent richting de bal. Vinces met een sublieme pass. Viscayosa rent richting de bal. Viscayosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer Leverkusen 04 54%, Quinteros Sportin Club 46%.
Bayer Leverkusen 04 - Quinteros Sportin Club 0:1

49e minuut.
Nebot rent richting de bal. Rodas verovert de bal door een tackle van achteren. Nebot begaat een overtreding. Nebot krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Vinces probeert de bal met de borst te controleren. Vinces passt de bal met de wreef. Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viscayosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscayosa schiet op doel. Peñaranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Rodas passt de bal zonder na te denken. Parda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bucarám neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Valdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nebot. Rodas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valdos komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bucarám is nu in balbezit. Vinces verovert de bal door een tackle van achteren. Vinces passt de bal zonder na te denken. Viscayosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscayosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Valdos de bal onder controle te krijgen. Vinces bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinces haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer Leverkusen 04 56%, Quinteros Sportin Club 44%.
Bayer Leverkusen 04 - Quinteros Sportin Club 0:1