Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.03
  • Stadion: umpax Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1539
umpax Dinamo Club
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Rondón met een harde bal richting middenveld. Nebot rent richting de bal. Nebot probeert naar een medespeler te passen. Cubero is nu in balbezit. Cubero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Quishpe rent richting de bal. Quishpe passt de bal met de wreef. Rosula is nu in balbezit. Rosula schiet op doel. Rondón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
umpax - Dinamo Club 0:1

13e minuut.
Guachiculca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quiroz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Francoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
umpax - Dinamo Club 1:1

18e minuut.
Nebot passt de bal met de wreef. Briones bereikt de bal nog maar net als eerste. San Lorenzo speelt de bal door. Nebot rent richting de bal. Nebot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Núñez speelt de bal door. Quishpe kopt de bal weg. Rosula rent richting de bal. Quishpe is nu in balbezit. Quishpe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mina Pérez probeert naar een medespeler te passen. Nebot is nu in balbezit. Nebot passt de bal zonder na te denken. Cubero is nu in balbezit. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Herrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivera speelt de bal door. Quishpe rent richting de bal. Rosula rent richting de bal. Rosula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Marchese met een snelle inworp. Quishpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quishpe geeft de bal voor. Rosula is nu in balbezit. Rosula haalt uit met een fantastische trap. Rondón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosula is nu in balbezit. Rosula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
umpax - Dinamo Club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: umpax 54%, Dinamo Club 46%.
umpax - Dinamo Club 1:2

61e minuut.
Mesías geeft een hoge lob. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera geeft een lange en hoge pass. Rosula bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Marchese geeft de bal voor. Guachiculca bereikt de bal nog maar net als eerste. Quishpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosula bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: umpax 51%, Dinamo Club 49%.
umpax - Dinamo Club 1:2