Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.03
  • Stadion: Olimpico Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1052
Cruzpi JAZ FC
Defend Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Yosa passt de bal in één keer door. Eras rent richting de bal. Valle is nu in balbezit. Eras bereikt de bal nog maar net als eerste. Avila geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grijalva trapt de bal weg van het doel. Valle kopt de bal weg. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez draait met de bal, schiet en ... Moncayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Menéndez rent richting de bal. Menéndez passt de bal in één keer door. Yosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosa schiet op doel. Relatora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moncayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Navarrete speelt de bal door. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosa onderschept slim de pass. Yosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzpi - JAZ FC 0:1

22e minuut.
Navarrete kan de bal niet met de borst controleren. Brito onderschept slim de pass. Brito passt de bal zonder na te denken. Díaz Martinez rent richting de bal. Díaz Martinez schiet op doel. Cevallos bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Grijalva de bal onder controle te krijgen. Cevallos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Coronel geeft een lange en hoge pass. Mato rent richting de bal. Vinces tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vinces krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ambrosi verovert de bal door een tackle van achteren. Avila rent richting de bal. Nolasco is nu in balbezit. Nolasco geeft een hoge lob. Roque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzpi 60%, JAZ FC 40%.
Cruzpi - JAZ FC 0:1

63e minuut.
Angulo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vinces de bal. Mato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vinces roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vinces kan niet meer verder spelen. Rodríguez Andrade komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Díaz Martinez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cortez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzpi 63%, JAZ FC 37%.
Cruzpi - JAZ FC 0:1