Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
academia formativa valencia Bayer Leverkusen 04
Normal Tactiek Falso 9
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Asencio is nu in balbezit. Zibla is nu in balbezit. Zibla geeft een hoge lob. Asencio heeft problemen om de bal te vangen. Asencio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Viloa speelt de bal door. Chancay met een sublieme pass. Machaca probeert naar een medespeler te passen. Asencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Viloa is nu in balbezit. Viloa haalt uit met een fantastische trap. Peñaranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Viloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viloa met een sublieme pass. Asencio rent richting de bal. Asencio draait met de bal, schiet en ... Zibla probeert de bal aan de voet te houden. Peñaranda bokst de bal weg.

27e minuut.
Valdos probeert naar een medespeler te passen. Parda rent richting de bal. Albarracin rent richting de bal. Parda is nu in balbezit. Parda haalt uit met een fantastische trap. Díaz Barragán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
academia formativa valencia - Bayer Leverkusen 04 0:1

37e minuut.
Machaca rent richting de bal. Machaca probeert naar een medespeler te passen. Viloa is nu in balbezit. Viloa schiet op doel. Sáez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tenorio zal de hoekschop nemen. Machaca kan de bal niet met de borst controleren. Wila bereikt de bal nog maar net als eerste. Wila geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tenorio met een sublieme pass. Asencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Viloa is nu in balbezit. Viloa haalt uit met een fantastische trap. Zibla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
academia formativa valencia - Bayer Leverkusen 04 1:1

43e minuut.
Parda speelt de bal door. Klungelig pakt Valdos de bal. Asencio is nu in balbezit. Asencio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: academia formativa valencia 25%, Bayer Leverkusen 04 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
academia formativa valencia - Bayer Leverkusen 04 1:1

60e minuut.
Quiroga geeft een hoge lob. Valdos speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Confuerza de bal onder controle te krijgen. Valdos is nu in balbezit. Valdos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Parda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas rent richting de bal. Rodas passt de bal zonder na te denken. Valdos is nu in balbezit. Valdos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Inworp. Tenorio met een snelle inworp. Viloa is nu in balbezit. Viloa geeft een lange en hoge pass. Wila is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Feijo geeft de bal voor. Valdos kopt de bal weg. Parda is nu in balbezit. Parda schiet op doel. Díaz Barragán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
academia formativa valencia - Bayer Leverkusen 04 1:2

78e minuut.
Díaz Barragán trapt de bal weg van het doel. Viloa kopt de bal weg. Sáez is nu in balbezit. Wila verovert de bal door een tackle van achteren. Wila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Chancay probeert naar een medespeler te passen. Viloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio is nu in balbezit. Asencio draait met de bal, schiet en ... Peñaranda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Machaca de bal. Machaca passt de bal zonder na te denken. Sáez is nu in balbezit. Asencio onderschept slim de pass. Asencio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Peñaranda trapt de bal weg van het doel. Machaca kopt de bal weg. Sáez is nu in balbezit. Viloa verovert de bal door een tackle van achteren. Viloa draait met de bal, schiet en ... Peñaranda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: academia formativa valencia 40%, Bayer Leverkusen 04 60%.
academia formativa valencia - Bayer Leverkusen 04 1:2