Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer Leverkusen 04 Independiente Barceliga
Falso 9 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Blair verovert de bal door een tackle van achteren. Blair probeert naar een medespeler te passen. Pozo is nu in balbezit. Pozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer Leverkusen 04 - Independiente Barceliga 0:1

4e minuut.
Bucarám rent richting de bal. Bucarám passt de bal met de wreef. Zibla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo schiet op doel. Peñaranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Farfán met een sublieme pass. Vela rent richting de bal. Vela geeft de bal voor. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bucarám bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela onderschept slim de pass. Vela met een sublieme pass. Pozo rent richting de bal. Pozo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Zibla trapt de bal weg. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela geeft een hoge lob. Pozo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vela passt de bal zonder na te denken. Irazabal is nu in balbezit. Irazabal speelt de bal door. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo draait met de bal, schiet en ... Peñaranda bokst de bal weg.

41e minuut.
Quiroga met een sublieme pass. Parda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres is nu in balbezit. Parda rent richting de bal. Parda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De la Fuente rent richting de bal. Valdos verovert de bal door een tackle van achteren. Valdos met een sublieme pass. Parda rent richting de bal. Parda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer Leverkusen 04 60%, Independiente Barceliga 40%.
Bayer Leverkusen 04 - Independiente Barceliga 0:1

50e minuut.
Blair rent richting de bal. Chancay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blair is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pozo rent richting de bal. Pozo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zibla de bal onder controle te krijgen. Peñaranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Daar is Valdos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irazabal verovert de bal door een tackle van achteren. Monte speelt de bal door. Parda is nu in balbezit. Parda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Valdos rent richting de bal. De la Fuente onderschept slim de pass. De la Fuente met een sublieme pass. Pozo rent richting de bal. Pozo haalt uit met een fantastische trap. Peñaranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hinojosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sáez kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer Leverkusen 04 45%, Independiente Barceliga 55%.
Bayer Leverkusen 04 - Independiente Barceliga 0:1