Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quinteros Sportin Club academia formativa valencia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Confuerza verovert de bal door een tackle van achteren. Confuerza met een sublieme pass. Viloa is nu in balbezit. Viloa schiet op doel. Cortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinteros Sportin Club - academia formativa valencia 0:1

20e minuut.
Confuerza is nu in balbezit. Vinces onderschept slim de pass. Machaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinces verovert de bal door een tackle van achteren. Vinces schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Díaz Barragán trapt de bal weg van het doel. Tenorio kopt de bal weg. Daar is Asencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asencio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Rountree zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vinces speelt de bal door. Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarate geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Samaniego onderschept slim de pass. Samaniego passt de bal in één keer door. Vinces bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinces haalt uit met een fantastische trap. Díaz Barragán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Feijo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arévalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vinces bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinces draait met de bal, schiet en ... Díaz Barragán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Albarracin rent richting de bal. Albarracin geeft een hoge lob. Viloa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vinces is nu in balbezit. Vinces geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinteros Sportin Club 49%, academia formativa valencia 51%.
Quinteros Sportin Club - academia formativa valencia 0:1

61e minuut.
Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarate met een sublieme pass. Vinces is nu in balbezit. Viscayosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscayosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quinteros Sportin Club - academia formativa valencia 1:1

74e minuut.
Tenorio onderschept slim de pass. Tenorio speelt de bal door. Viloa is nu in balbezit. Asencio is nu in balbezit. Asencio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Viloa is nu in balbezit. Asencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Viloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Asencio rent richting de bal. Asencio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinteros Sportin Club - academia formativa valencia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinteros Sportin Club 44%, academia formativa valencia 56%.
Quinteros Sportin Club - academia formativa valencia 1:2