Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.03
  • Stadion: Ecuador. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2718
Ecuador. Dinamo Club
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Díaz de la Rocha is nu in balbezit. Guachiculca verovert de bal door een tackle van achteren. Guachiculca passt de bal met de wreef. Rosula rent richting de bal. Rosula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Herrera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amor met de inworp. Díaz de la Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz de la Rocha schiet op doel. Paal! Orellana rent richting de bal. Orellana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador. - Dinamo Club 1:0

20e minuut.
Guachiculca met de inworp. Cagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagua geeft de bal voor. Quishpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quishpe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Amor is nu in balbezit. Amor passt de bal met de wreef. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana onderschept slim de pass. Orellana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Chavarria probeert de bal aan de voet te houden. Visnay probeert wanhopig de bal te grijpen. Laniado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosula rent richting de bal. Rosula schiet op doel. Na een snelle pass probeert Laniado de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador. 52%, Dinamo Club 48%.
Ecuador. - Dinamo Club 1:0

90e minuut.
Quishpe rent richting de bal. Quishpe met een sublieme pass. Rosula is nu in balbezit. Rosula draait met de bal, schiet en ... Visnay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ecuador. - Dinamo Club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador. 38%, Dinamo Club 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ecuador. - Dinamo Club 1:1