Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
edguitasuperclub umpax
Attack Tactiek 433
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Gomezjurado passt de bal zonder na te denken. Montaño rent richting de bal. Montaño heeft problemen om de bal te vangen. Montaño haalt uit met een fantastische trap. Esquivel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
edguitasuperclub - umpax 1:0

12e minuut.
Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot verovert de bal door een tackle van achteren. Nebot passt de bal zonder na te denken. Triviño rent richting de bal. Triviño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nebot rent richting de bal. Nebot geeft een lange en hoge pass. Daar is Cubero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubero draait met de bal, schiet en ... Cajape probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivera met de inworp. Nebot met een sublieme pass. Cubero rent richting de bal. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Solís geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebagliatti met de inworp. Gomezcoello rent richting de bal. Gomezcoello geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Rondón met een harde bal richting middenveld. Galup kopt de bal weg. Montaño rent richting de bal. Montaño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño geeft een hoge lob. Gomezcoello krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Galup met de inworp. Casco rent richting de bal. Mina Pérez begaat een overtreding. Mina Pérez krijgt een gele kaart. Casco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galup zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rebagliatti rent richting de bal. Rebagliatti geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Triviño is nu in balbezit. Triviño passt de bal met de wreef. Cubero rent richting de bal. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
edguitasuperclub - umpax 1:1

45e minuut.
Gomezcoello bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomezcoello passt de bal met de wreef. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño draait met de bal, schiet en ... Rondón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
edguitasuperclub - umpax 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edguitasuperclub 48%, umpax 52%.
edguitasuperclub - umpax 2:1

51e minuut.
Galup passt de bal zonder na te denken. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto met een sublieme pass. Gomezcoello is nu in balbezit. Gomezcoello geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Triviño raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suanguilla komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Cubero haalt uit met een fantastische trap. Cajape probeert de bal aan de voet te houden. Suanguilla rent richting de bal. Suanguilla draait met de bal, schiet en ... Pesantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
edguitasuperclub - umpax 2:2

58e minuut.
Gomezcoello bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomezcoello schiet op doel. Esquivel heeft problemen om de bal te vangen. Montaño rent richting de bal. Montaño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Esquivel is nu in balbezit. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco passt de bal zonder na te denken. Gomezjurado is nu in balbezit. Gomezjurado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Nebot kopt de bal weg. Daar is Torero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubero verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
edguitasuperclub - umpax 2:3

71e minuut.
Daar is Montaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suanguilla onderschept slim de pass. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Suanguilla rent richting de bal. Suanguilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nieto rent richting de bal. Nebot verovert de bal door een tackle van achteren. Nebot met een sublieme pass. Cubero is nu in balbezit. Cubero haalt uit met een fantastische trap. Pesantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Nebot is nu in balbezit. Briones bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebot met een sublieme pass. Daar is Cubero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Suanguilla passt de bal in één keer door. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz met een sublieme pass. Klungelig pakt Plomero de bal. Suanguilla probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rivera speelt de bal door. Nieto is nu in balbezit. Nieto passt de bal zonder na te denken. Suanguilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Suanguilla haalt uit met een fantastische trap. Pesantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cubero rent richting de bal. Cubero draait met de bal, schiet en ... Pesantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
edguitasuperclub - umpax 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edguitasuperclub 46%, umpax 54%.
edguitasuperclub - umpax 2:4