Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.03
  • Stadion: JAZ FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1648
JAZ FC Dinamo Club
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Grijalva geeft een lange en hoge pass. Moreno kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Valle de bal onder controle te krijgen. Yosa rent richting de bal. Yosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Yosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios is nu in balbezit. Yosa onderschept slim de pass. Yosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Palacios geeft een hoge lob. Inworp. Mato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valle is nu in balbezit. Valle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Navarrete passt de bal met de wreef. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez passt de bal met de wreef. Daar is Yosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JAZ FC - Dinamo Club 1:0

32e minuut.
Daar is Guachiculca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guachiculca speelt de bal door. Yosa is nu in balbezit. Yosa draait met de bal, schiet en ... Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Núñez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Navarrete geeft een hoge lob. Menéndez rent richting de bal. Menéndez passt de bal met de wreef. Yosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JAZ FC - Dinamo Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JAZ FC 47%, Dinamo Club 53%.
JAZ FC - Dinamo Club 2:0

48e minuut.
Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Nolasco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guachiculca. Guachiculca krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Avila probeert naar een medespeler te passen. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez passt de bal zonder na te denken. Yosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Navarrete kopt de bal weg. Valle is nu in balbezit. Valle speelt de bal door. Daar is Yosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JAZ FC - Dinamo Club 3:0

63e minuut.
Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel met een sublieme pass. Yosa is nu in balbezit. Menéndez rent richting de bal. Menéndez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Guachiculca met een sublieme pass. García Mina rent richting de bal. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. García Mina verovert de bal door een tackle van achteren. García Mina geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JAZ FC 53%, Dinamo Club 47%.
JAZ FC - Dinamo Club 3:0