Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
King Eagle FC Relantak FC
9 July 532 Tactiek gasolin
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 52.7
solid Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen good


7e minuut.
Wing Kit kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mohd Nor de bal onder controle te krijgen. Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturgoyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Relantak FC 0:1

16e minuut.
Weilian met een sublieme pass. Frigeni rent richting de bal. Frigeni passt de bal met de wreef. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Frigeni rent richting de bal. Frigeni geeft een lange en hoge pass. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. Paradys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Relantak FC 0:2

44e minuut.
Alexandrakis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szubierajski de bal. Szubierajski geeft een hoge lob. Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Frigeni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aranha. Frigeni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weilian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni draait met de bal, schiet en ... Paradys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Xingzhong de bal. Xingzhong draait met de bal, schiet en ... Paradys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Relantak FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King Eagle FC 74%, Relantak FC 26%.
King Eagle FC - Relantak FC 0:3

50e minuut.
Szubierajski met een sublieme pass. Batistuta probeert naar een medespeler te passen. Atistirma probeert naar een medespeler te passen. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong draait met de bal, schiet en ... Paradys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Daar is Scarlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xingzhong is nu in balbezit. Atistirma is nu in balbezit. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong draait met de bal, schiet en ... Paradys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Loud controleert de bal met de borst. Tritone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritone passt de bal met de wreef. Daar is Frigeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frigeni geeft de bal voor. Paradys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Scarlat onderschept slim de pass. Wing Kit rent richting de bal. Wing Kit met een sublieme pass. Frigeni heeft problemen om de bal te vangen. Frigeni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Relantak FC 0:4

68e minuut.
Scarlat is nu in balbezit. Iturgoyen onderschept slim de pass. Iturgoyen passt de bal in één keer door. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong schiet op doel. Paradys bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Relantak FC 0:5

73e minuut.
Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturgoyen verovert de bal door een tackle van achteren. Iturgoyen passt de bal in één keer door. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong schiet op doel. Paradys bokst de bal weg.

75e minuut.
Atistirma met een sublieme pass. Wing Kit geeft de bal voor. Amant speelt de bal door. Massimini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massimini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zografos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant speelt de bal door. Aranha is nu in balbezit. Aranha geeft de bal voor. Massimini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Iturgoyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong passt de bal met de wreef. Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturgoyen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tritone passt de bal in één keer door. Xingzhong is nu in balbezit. Scarlat is nu in balbezit. Xingzhong verovert de bal door een tackle van achteren. Xingzhong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King Eagle FC 75%, Relantak FC 25%.
King Eagle FC - Relantak FC 0:5