Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:24
  • Competitiewedstrijd: Super League
  • Stadion: UMNO Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
UMNO FC QiUL
433 Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 41.6
adequate Schieten good
average Passen good
average Verdedigen good


5e minuut.
Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga geeft de bal voor. Daar is Sachs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards is nu in balbezit. Edwards haalt uit met een fantastische trap. Tokgözlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bango passt de bal zonder na te denken. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga passt de bal in één keer door. Wallmofeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallmofeldt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Yusuf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Roşca kopt de bal weg. Bango is nu in balbezit. Bango passt de bal met de wreef. Wallmofeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallmofeldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - FC QiUL 1:0

19e minuut.
Roşca is nu in balbezit. Roşca geeft de bal voor. Hodal is nu in balbezit. Wallmofeldt is nu in balbezit. Wallmofeldt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bango geeft een hoge lob. Klungelig pakt Campuzano de bal. Campuzano met een sublieme pass. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muti met de inworp. bin Razuwan geeft een hoge lob. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Freestone verovert de bal door een tackle van achteren. Freestone passt de bal in één keer door. Edwards is nu in balbezit. Edwards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UMNO - FC QiUL 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UMNO 47%, FC QiUL 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UMNO - FC QiUL 1:1

57e minuut.
Krzewiński is nu in balbezit. Poch verovert de bal door een tackle van achteren. Poch passt de bal in één keer door. Daar is Edwards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Almansa rent richting de bal. Almansa geeft een lange en hoge pass. Sachs heeft problemen om de bal te vangen. Edwards rent richting de bal. Edwards draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - FC QiUL 1:2

71e minuut.
Segers is nu in balbezit. Segers passt de bal in één keer door. Maurice probeert naar een medespeler te passen. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poch rent richting de bal. Poch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - FC QiUL 1:3

74e minuut.
Edwards rent richting de bal. Binescu rent richting de bal. Binescu passt de bal zonder na te denken. Almansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Almansa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Olszański geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hodal de bal onder controle te krijgen. Danzer geeft een hoge lob. Hodal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bango rent richting de bal. Bango met een sublieme pass. Wallmofeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallmofeldt haalt uit met een fantastische trap. Yusuf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - FC QiUL 2:3

88e minuut.
Almansa met een sublieme pass. Maurice speelt de bal door. Edwards is nu in balbezit. Edwards draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sachs de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UMNO 48%, FC QiUL 52%.
UMNO - FC QiUL 2:3