Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarawak United FC Master Roshi Team
Sweep Tactiek krilans
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
18.3 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


5e minuut.
Horoz verovert de bal door een tackle van achteren. Horoz speelt de bal door. bin Tatim probeert naar een medespeler te passen. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarawak United FC - Master Roshi Team 0:1

6e minuut.
Berger met een snelle inworp. Luna is nu in balbezit. Luna geeft een hoge lob. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is bin Mohd Saad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzbaron verovert de bal door een tackle van achteren. Erzbaron met een sublieme pass. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger draait met de bal, schiet en ... bin Din verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
bin Ithnin onderschept slim de pass. bin Ithnin probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert bin Mohd Saad de bal onder controle te krijgen. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Runavičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger speelt de bal door. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. bin Din kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Ating kopt de bal weg. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Codrescu speelt de bal door. bin Sheikh Abu Bakar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Husien de bal. Yaacob rent richting de bal. Yaacob schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Berger is nu in balbezit. Berger met een sublieme pass. Horoz rent richting de bal. Horoz haalt uit met een fantastische trap. bin Din maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarawak United FC 66%, Master Roshi Team 34%.
Sarawak United FC - Master Roshi Team 0:1

46e minuut.
Berger probeert naar een medespeler te passen. Luna is nu in balbezit. Luna passt de bal in één keer door. Horoz is nu in balbezit. Horoz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ating geeft een hoge lob. bin Tatim controleert de bal met de borst. Berger is nu in balbezit. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ating verovert de bal door een tackle van achteren. Ating met een sublieme pass. bin Saidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoz onderschept slim de pass. Horoz haalt uit met een fantastische trap. bin Din bokst de bal weg. Horoz is nu in balbezit. Horoz haalt uit met een fantastische trap. bin Din maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Erzbaron speelt de bal door. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tatim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luna neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarawak United FC - Master Roshi Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarawak United FC 63%, Master Roshi Team 37%.
Sarawak United FC - Master Roshi Team 0:2