Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tigers Wanderers FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
bin Mohd Hanafiah is nu in balbezit. bin Mohd Hanafiah passt de bal zonder na te denken. Jamal is nu in balbezit. Jamal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers - Wanderers FC 0:1

15e minuut.
bin Muhammad Fahmi rent richting de bal. Jamal verovert de bal door een tackle van achteren. bin Adenan is nu in balbezit. Jamal verovert de bal door een tackle van achteren. Jamal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is bin Che Omar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul Aziz verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul Aziz met een sublieme pass. Rashid rent richting de bal. Rashid schiet op doel. bin Saidi bokst de bal weg.

20e minuut.
Ismail kopt de bal weg. bin Ideris bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ideris geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ismail de bal. Ismail draait met de bal, schiet en ... bin Saidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Jamal speelt de bal door. Daar is Jamal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Muhammad Fahmi is nu in balbezit. Jamal verovert de bal door een tackle van achteren. Jamal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
bin Marjan kopt de bal weg. bin Jamaludin probeert de bal aan de voet te houden. Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid schiet op doel. bin Wan Ahmad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Tigers - Wanderers FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers 63%, Wanderers FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Tigers - Wanderers FC 1:1

66e minuut.
bin Saadi rent richting de bal. Mahadzir speelt de bal door. Jamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamal draait met de bal, schiet en ... bin Khalil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers - Wanderers FC 1:2

68e minuut.
Mahadzir is nu in balbezit. Abdul Aziz is nu in balbezit. Abdul Aziz passt de bal zonder na te denken. Jamal rent richting de bal. Jamal schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
bin Che Omar rent richting de bal. bin Che Omar geeft een lange en hoge pass. bin Adenan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conlon verovert de bal door een tackle van achteren. Conlon geeft de bal voor. bin Khalil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jamal rent richting de bal. Jamal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers - Wanderers FC 1:3

90e minuut.
bin Wan Ahmad probeert de bal aan de voet te houden. Nizam Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizam Husin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ismail de bal onder controle te krijgen. Rashid springt en kopt de bal. bin Saidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers 58%, Wanderers FC 42%.
Blue Tigers - Wanderers FC 1:3