Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
King Eagle FC CrypticHunter@GiveUp
9 July 532 Tactiek Cryptic3
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 44.8
solid Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Yusoff Ishak met een snelle inworp. Loud geeft een lange en hoge pass. bin Junit heeft problemen om de bal te vangen. Atanasio rent richting de bal. Atanasio haalt uit met een fantastische trap. Bulzi bokst de bal weg.

13e minuut.
Wing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Barros verovert de bal door een tackle van achteren. Millalonco bereikt de bal nog maar net als eerste. Millalonco haalt uit met een fantastische trap. Paradys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - CrypticHunter@GiveUp 0:1

16e minuut.
Mohd Nor rent richting de bal. Mohd Nor speelt de bal door. da Silva Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... Paradys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Atanasio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Selamat probeert naar een medespeler te passen. bin Junit kan de bal niet met de borst controleren. Amant geeft een lange en hoge pass. Massimini maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Chitic rent richting de bal. Chitic passt de bal met de wreef. Brecska is nu in balbezit. Brecska geeft de bal voor. da Silva Barros springt en kopt de bal. Paradys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Loud passt de bal zonder na te denken. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio passt de bal in één keer door. Massimini is nu in balbezit. Massimini haalt uit met een fantastische trap. Bulzi bokst de bal weg. Yahaya probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Salleh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massimini rent richting de bal. Massimini haalt uit met een fantastische trap. Bulzi bokst de bal weg.

35e minuut.
Yahaya geeft een lange en hoge pass. da Silva Barros is nu in balbezit. Chitic rent richting de bal. Klungelig pakt Chitic de bal. Chitic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Loud met een sublieme pass. Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Junit begaat een overtreding. bin Junit krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Atanasio onderschept slim de pass. Atanasio passt de bal met de wreef. Massimini is nu in balbezit. Massimini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
King Eagle FC - CrypticHunter@GiveUp 1:1

44e minuut.
Scarlat heeft problemen om de bal te vangen. Millalonco probeert naar een medespeler te passen. Brecska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brecska geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mohd Nor de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paradys bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King Eagle FC 54%, CrypticHunter@GiveUp 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
King Eagle FC - CrypticHunter@GiveUp 1:1

46e minuut.
Hisham Ibrahim komt het veld opgelopen. bin Che Ahmad komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Hisham Ibrahim geeft de bal voor. Millalonco probeert de bal met de borst te controleren. Millalonco speelt de bal door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - CrypticHunter@GiveUp 1:2

60e minuut.
Lewkowicz geeft de bal voor. Hisham Ibrahim rent richting de bal. Hisham Ibrahim geeft een hoge lob. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brecska geeft een hoge lob. da Silva Barros krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Hisham Ibrahim geeft de bal voor. Wing Kit rent richting de bal. da Silva Barros verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - CrypticHunter@GiveUp 1:3

76e minuut.
Atanasio is nu in balbezit. Amant probeert naar een medespeler te passen. Scarlat is nu in balbezit. Chitic onderschept slim de pass. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mohd Nor kopt de bal weg. Lewkowicz met een sublieme pass. bin Che Ahmad geeft een hoge lob. da Silva Barros heeft problemen om de bal te vangen. da Silva Barros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Massimini onderschept slim de pass. Massimini passt de bal in één keer door. Amant is nu in balbezit. Amant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - CrypticHunter@GiveUp 2:3

87e minuut.
Brecska is nu in balbezit. Brecska met een sublieme pass. Millalonco met een sublieme pass. da Silva Barros is nu in balbezit. da Silva Barros haalt uit met een fantastische trap. Paradys bokst de bal weg. Chitic rent richting de bal. Wing Kit onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King Eagle FC 72%, CrypticHunter@GiveUp 28%.
King Eagle FC - CrypticHunter@GiveUp 2:3