Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abah Sayang Melaka FC QiUL
Normal Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 42.2
average Schieten good
good Passen good
average Verdedigen good


6e minuut.
Gregor rent richting de bal. Gregor geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Iorga de bal onder controle te krijgen. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Yusuf trapt de bal weg. Gruia rent richting de bal. Gruia passt de bal in één keer door. Priskas is nu in balbezit. Priskas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pałkus heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abah Sayang Melaka - FC QiUL 1:0

17e minuut.
Almansa kopt de bal weg. Poch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poch passt de bal in één keer door. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Giefert rent richting de bal. Iorga verovert de bal door een tackle van achteren. Almansa probeert naar een medespeler te passen. Edwards heeft problemen om de bal te vangen. Edwards haalt uit met een fantastische trap. bin Abd Jalil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga onderschept slim de pass. Iorga passt de bal met de wreef. Edwards rent richting de bal. Edwards schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abah Sayang Melaka 41%, FC QiUL 59%.
Abah Sayang Melaka - FC QiUL 1:0

48e minuut.
Gregor geeft een lange en hoge pass. Yusuf speelt de bal door. Edwards kopt de bal weg. Poch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Almansa geeft de bal voor. Muti is nu in balbezit. Muti speelt de bal door. Poch is nu in balbezit. Poch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Almansa rent richting de bal. Almansa passt de bal in één keer door. Edwards rent richting de bal. Edwards schiet op doel. bin Abd Jalil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abah Sayang Melaka - FC QiUL 1:1

63e minuut.
Mohd Noor geeft een lange en hoge pass. Iorga rent richting de bal. Iorga met een sublieme pass. Maurice bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurice geeft een lange en hoge pass. bin Abd Jalil bokst de bal weg. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Freestone geeft de bal voor. Poch kopt de bal weg. Edwards rent richting de bal. Edwards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abah Sayang Melaka - FC QiUL 1:2

75e minuut.
Klungelig pakt Kanevsky de bal. Poch is nu in balbezit. Poch met een sublieme pass. Edwards is nu in balbezit. Edwards draait met de bal, schiet en ... bin Abd Jalil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
bin Abd Jalil trapt de bal weg. Iorga kopt de bal weg. Poch rent richting de bal. Poch draait met de bal, schiet en ... Edwards maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Giefert is nu in balbezit. Giefert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anliker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anliker geeft een lange en hoge pass. Pałkus springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anliker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bir probeert naar een medespeler te passen. Priskas rent richting de bal. Priskas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Yusuf met een harde bal richting middenveld. Maurice kopt de bal weg. Poch heeft problemen om de bal te vangen. Edwards is nu in balbezit. Edwards haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abah Sayang Melaka 61%, FC QiUL 39%.
Abah Sayang Melaka - FC QiUL 1:2