Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wanderers FC Master Roshi Team
Normal Tactiek krilans
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
20.1 gemiddelde waardering 30.5
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Haji Salleh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ating bereikt de bal nog maar net als eerste. Ating speelt de bal door. Horoz heeft problemen om de bal te vangen. Horoz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Erzbaron passt de bal met de wreef. Daar is Runavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runavičius met een sublieme pass. Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Mahadzir met een sublieme pass. Runavičius rent richting de bal. Runavičius met een sublieme pass. Jamal rent richting de bal. Jamal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haji Salleh met een snelle inworp. bin Che Omar rent richting de bal. Ating verovert de bal door een tackle van achteren. Ating geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Berger met een snelle inworp. Abdul Rashid is nu in balbezit. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers FC - Master Roshi Team 0:1

22e minuut.
Runavičius kopt de bal weg. bin Che Omar heeft problemen om de bal te vangen. Berger speelt de bal door. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoz draait met de bal, schiet en ... bin Saidi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers FC - Master Roshi Team 0:2

26e minuut.
bin Che Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna onderschept slim de pass. Abdul Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Jamaludin met een snelle inworp. bin Che Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ating verovert de bal door een tackle van achteren. Ating passt de bal met de wreef. bin Saidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ating met een sublieme pass. Klungelig pakt Horoz de bal. Horoz met een sublieme pass. Daar is Berger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berger met een sublieme pass. bin Saidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Horoz rent richting de bal. Horoz passt de bal met de wreef. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers FC - Master Roshi Team 0:3

44e minuut.
Erzbaron rent richting de bal. Erzbaron geeft een lange en hoge pass. bin Ideris rent richting de bal. Luna onderschept slim de pass. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers FC - Master Roshi Team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderers FC 71%, Master Roshi Team 29%.
Wanderers FC - Master Roshi Team 0:4

50e minuut.
Haji Salleh rent richting de bal. Haji Salleh geeft een hoge lob. Erzbaron geeft een lange en hoge pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel. bin Saidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers FC - Master Roshi Team 0:5

58e minuut.
Abdul Rashid heeft problemen om de bal te vangen. Runavičius is nu in balbezit. Berger met een sublieme pass. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers FC - Master Roshi Team 0:6

73e minuut.
Runavičius is nu in balbezit. bin Mohd Hanafiah rent richting de bal. Runavičius begaat een overtreding. bin Mohd Hanafiah roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. bin Mohd Hanafiah kan niet meer verder spelen. Ramlan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderers FC 57%, Master Roshi Team 43%.
Wanderers FC - Master Roshi Team 0:6