Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CrypticHunter@GiveUp Relantak FC
Cryptic Tactiek gasolin
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 52.6
very good Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Herbula bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brecska. Herbula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weilian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. Dorta bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Salleh probeert de bal aan de voet te houden. Iturgoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturgoyen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Xingzhong de bal. Xingzhong schiet op doel. De bal raakt de paal. Dorta bokst de bal weg.

10e minuut.
Mohd Radzi speelt de bal door. Brecska speelt de bal door. Csató is nu in balbezit. Csató draait met de bal, schiet en ... Szubierajski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

15e minuut.
Leyton met een sublieme pass. Iturgoyen rent richting de bal. Mohd Radzi begaat een overtreding. Mohd Radzi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Leyton heeft problemen om de bal te vangen. Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen passt de bal met de wreef. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Xingzhong geeft een hoge lob. Hisham Ibrahim rent richting de bal. Hisham Ibrahim geeft de bal voor. Herbula probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CrypticHunter@GiveUp 57%, Relantak FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CrypticHunter@GiveUp - Relantak FC 0:0

47e minuut.
bin Mamud passt de bal met de wreef. Weilian geeft een lange en hoge pass. bin Mamud onderschept slim de pass. Frigeni is nu in balbezit. Frigeni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - Relantak FC 0:1

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Martin de bal onder controle te krijgen. Atistirma geeft een lange en hoge pass. bin Mamud controleert de bal met de borst. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong schiet op doel. Dorta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Atistirma is nu in balbezit. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Atistirma met een sublieme pass. Iturgoyen rent richting de bal. Iturgoyen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
bin Mamud geeft een lange en hoge pass. Szubierajski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Csató is nu in balbezit. Csató draait met de bal, schiet en ... Zografos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CrypticHunter@GiveUp - Relantak FC 1:1

72e minuut.
Klungelig pakt Csató de bal. Weilian bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató onderschept slim de pass. Csató draait met de bal, schiet en ... Zografos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Salleh speelt de bal door. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mohd Radzi. Xingzhong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atistirma wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin met een sublieme pass. Astramowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Astramowicz geeft een lange en hoge pass. Csató krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Herbula is nu in balbezit. Herbula met een sublieme pass. Mohd Radzi rent richting de bal. Xingzhong onderschept slim de pass. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap. Dorta bokst de bal weg.

85e minuut.
Brecska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brecska geeft een lange en hoge pass. Csató kopt de bal weg. Herbula heeft problemen om de bal te vangen. Brecska geeft de bal voor. Zografos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CrypticHunter@GiveUp - Relantak FC 2:1

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leyton met een snelle inworp. Iturgoyen rent richting de bal. Iturgoyen geeft de bal voor. Frigeni maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CrypticHunter@GiveUp 60%, Relantak FC 40%.
CrypticHunter@GiveUp - Relantak FC 2:1