Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:24
  • Competitiewedstrijd: Super League
  • Stadion: UMNO Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
UMNO CrypticHunter@GiveUp
433 Tactiek Cryptic3
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 43.7
adequate Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Binescu speelt de bal door. Krzewiński rent richting de bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - CrypticHunter@GiveUp 0:1

12e minuut.
Hodal passt de bal met de wreef. bin Junit rent richting de bal. Roşca onderschept slim de pass. Roşca haalt uit met een fantastische trap. Bulzi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Krzewiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brecska met de inworp. Millalonco geeft de bal voor. da Silva Barros maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Romano de Santana is nu in balbezit. Salleh onderschept slim de pass. Roşca rent richting de bal. Roşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UMNO - CrypticHunter@GiveUp 1:1

18e minuut.
Segers bereikt de bal nog maar net als eerste. Millalonco verovert de bal door een tackle van achteren. Millalonco passt de bal in één keer door. da Silva Barros rent richting de bal. da Silva Barros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Krzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński probeert naar een medespeler te passen. Binescu rent richting de bal. da Silva Barros onderschept slim de pass. da Silva Barros schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Millalonco onderschept slim de pass. Millalonco met een sublieme pass. da Silva Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Barros haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sachs de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hodal passt de bal in één keer door. Campuzano rent richting de bal. Campuzano passt de bal zonder na te denken. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Romano de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Salleh is nu in balbezit. Romano de Santana onderschept slim de pass. Romano de Santana draait met de bal, schiet en ... Bulzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Chitic is nu in balbezit. Chitic passt de bal zonder na te denken. Millalonco speelt de bal door. da Silva Barros rent richting de bal. da Silva Barros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Campuzano verovert de bal door een tackle van achteren. Campuzano geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Junit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşca is nu in balbezit. Roşca schiet op doel. Bulzi bokst de bal weg. Romano de Santana heeft problemen om de bal te vangen. Romano de Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - CrypticHunter@GiveUp 2:1

39e minuut.
Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Junit is nu in balbezit. bin Junit probeert naar een medespeler te passen. Hodal is nu in balbezit. Hodal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Hisham Ibrahim komt het veld opgelopen. bin Che Ahmad komt het veld opgelopen. Ashaari Shamsuddin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UMNO 50%, CrypticHunter@GiveUp 50%.
UMNO - CrypticHunter@GiveUp 2:1

54e minuut.
Romano de Santana heeft problemen om de bal te vangen. Roşca is nu in balbezit. Roşca passt de bal met de wreef. Hodal is nu in balbezit. Hodal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Salleh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millalonco rent richting de bal. Millalonco geeft de bal voor. Chitic rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brecska zal de hoekschop nemen. da Silva Barros krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UMNO - CrypticHunter@GiveUp 2:2

69e minuut.
Hodal speelt de bal door. Daar is Romano de Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano de Santana speelt de bal door. Roşca rent richting de bal. Roşca schiet op doel. Bulzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Hodal de bal. Romano de Santana rent richting de bal. Romano de Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - CrypticHunter@GiveUp 3:2

72e minuut.
Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Roşca rent richting de bal. Roşca passt de bal met de wreef. Hodal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hisham Ibrahim speelt de bal door. Chitic rent richting de bal. Chitic passt de bal in één keer door. da Silva Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Barros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano de Santana is nu in balbezit. Salleh is nu in balbezit. Roşca verovert de bal door een tackle van achteren. Roşca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Millalonco met een sublieme pass. Sachs bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Barros onderschept slim de pass. da Silva Barros draait met de bal, schiet en ... Tokgözlü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UMNO - CrypticHunter@GiveUp 3:3

82e minuut.
bin Che Ahmad verovert de bal door een tackle van achteren. Millalonco met een sublieme pass. da Silva Barros is nu in balbezit. da Silva Barros draait met de bal, schiet en ... Tokgözlü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UMNO - CrypticHunter@GiveUp 3:4

83e minuut.
Millalonco passt de bal in één keer door. Chitic rent richting de bal. Chitic met een sublieme pass. da Silva Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Barros schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Krzewiński rent richting de bal. Brecska onderschept slim de pass. Brecska probeert naar een medespeler te passen. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Tokgözlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sachs is nu in balbezit. Sachs geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Salleh met de inworp. Millalonco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Segers is nu in balbezit. Segers geeft de bal voor. Romano de Santana kopt de bal weg. Roşca heeft problemen om de bal te vangen. Roşca schiet op doel. Bulzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bulzi speelt de bal door. Danzer kopt de bal weg. Campuzano probeert naar een medespeler te passen. Hodal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodal draait met de bal, schiet en ... Bulzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Campuzano zal de hoekschop nemen. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UMNO - CrypticHunter@GiveUp 4:4

90e minuut.
bin Che Ahmad onderschept slim de pass. bin Che Ahmad met een sublieme pass. da Silva Barros rent richting de bal. Sachs is nu in balbezit. da Silva Barros onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UMNO 45%, CrypticHunter@GiveUp 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UMNO - CrypticHunter@GiveUp 4:4