Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relantak FC Master Roshi Team
gasolin Tactiek krilans
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
47.8 gemiddelde waardering 34.3
very good Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen good


2e minuut.
Herbula is nu in balbezit. Herbula geeft een lange en hoge pass. Iturgoyen rent richting de bal. Iturgoyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Master Roshi Team 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ating zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erzbaron speelt de bal door. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Frigeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Husien verovert de bal door een tackle van achteren. Herbula controleert de bal met de borst. Frigeni rent richting de bal. Frigeni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Master Roshi Team 2:0

26e minuut.
Atistirma passt de bal met de wreef. Daar is Leyton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iturgoyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturgoyen draait met de bal, schiet en ... Hornos bokst de bal weg. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni schiet op doel. Hornos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Master Roshi Team 3:0

30e minuut.
Iturgoyen rent richting de bal. Haji Salleh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iturgoyen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leyton met een snel genomen vrije trap. Daar is Belinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relantak FC 29%, Master Roshi Team 71%.
Relantak FC - Master Roshi Team 3:0

47e minuut.
Leyton probeert de bal aan de voet te houden. Xingzhong rent richting de bal. Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen schiet op doel. Hornos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Master Roshi Team 4:0

50e minuut.
bin Husien onderschept slim de pass. Xingzhong rent richting de bal. Atistirma rent richting de bal. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Master Roshi Team 5:0

51e minuut.
Atistirma speelt de bal door. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Husien. Frigeni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Atistirma komt bij de bal en schiet. Hornos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Master Roshi Team 6:0

53e minuut.
Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton speelt de bal door. Iturgoyen rent richting de bal. Iturgoyen schiet op doel. Hornos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Herbula bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbula geeft de bal voor. Haji Salleh kopt de bal weg. Hornos bokst de bal weg.

55e minuut.
Erzbaron met een sublieme pass. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Batistuta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batistuta krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Frigeni kopt de bal weg. Klungelig pakt Belinho de bal. Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Master Roshi Team 7:0

58e minuut.
Leyton verovert de bal door een tackle van achteren. Atistirma is nu in balbezit. Atistirma met een sublieme pass. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Belinho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leyton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Szubierajski met een sublieme pass. Atistirma bereikt de bal nog maar net als eerste. Atistirma met een sublieme pass. Iturgoyen is nu in balbezit. Iturgoyen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Belinho kopt de bal weg. Alexandrakis kan de bal niet met de borst controleren. Alexandrakis speelt de bal door. Iturgoyen rent richting de bal. Iturgoyen draait met de bal, schiet en ... Hornos bokst de bal weg. Belinho heeft problemen om de bal te vangen. Xingzhong is nu in balbezit. Xingzhong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relantak FC - Master Roshi Team 8:0

88e minuut.
Herbula probeert naar een medespeler te passen. Frigeni rent richting de bal. Frigeni passt de bal met de wreef. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relantak FC 20%, Master Roshi Team 80%.
Relantak FC - Master Roshi Team 8:0