Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
King Eagle FC Sarawak United FC
9 July 532 Tactiek Sweep
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
39 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 18.5
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Loud bereikt de bal nog maar net als eerste. Loud speelt de bal door. Mohd Nor speelt de bal door. Massimini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massimini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Sarawak United FC 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Loud de bal. bin Rabin rent richting de bal. Loud schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Loud krijgt een gele kaart. bin Rabin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. bin Rabin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Klungelig pakt Amant de bal. Amant passt de bal in één keer door. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio draait met de bal, schiet en ... bin Din maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Sarawak United FC 2:0

13e minuut.
Loud probeert naar een medespeler te passen. Massimini rent richting de bal. Massimini met een sublieme pass. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Sarawak United FC 3:0

15e minuut.
Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio passt de bal in één keer door. Lewkowicz met een sublieme pass. Amant is nu in balbezit. Amant geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Loud kopt de bal weg. Daar is Massimini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massimini passt de bal met de wreef. Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Amant rent richting de bal. Amant speelt de bal door. Massimini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massimini draait met de bal, schiet en ... bin Din probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Sarawak United FC 4:0

27e minuut.
Aranha kan de bal niet met de borst controleren. Aranha speelt de bal door. Amant met een sublieme pass. Massimini is nu in balbezit. Massimini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant passt de bal met de wreef. Massimini is nu in balbezit. Massimini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
bin Rabin rent richting de bal. bin Rabin probeert naar een medespeler te passen. Amant speelt de bal door. Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio haalt uit met een fantastische trap. bin Din bokst de bal weg.

42e minuut.
Aranha passt de bal met de wreef. Amant is nu in balbezit. Amant passt de bal met de wreef. Atanasio heeft problemen om de bal te vangen. Atanasio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Sarawak United FC 5:0

43e minuut.
bin Yub Abdul Majid is nu in balbezit. bin Yub Abdul Majid passt de bal in één keer door. bin Rabin rent richting de bal. Massimini is nu in balbezit. Massimini geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Sarawak United FC 6:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Din met een harde bal richting middenveld. Loud kopt de bal weg. Klungelig pakt Massimini de bal. Massimini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King Eagle FC 29%, Sarawak United FC 71%.
King Eagle FC - Sarawak United FC 6:0

47e minuut.
bin Ishak onderschept slim de pass. bin Sheikh Abu Bakar controleert de bal met de borst. bin Sheikh Abu Bakar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aranha de bal. Aranha geeft een lange en hoge pass. bin Din verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is bin Saidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Loud zal de hoekschop nemen. Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Amant speelt de bal door. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat met een sublieme pass. Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio draait met de bal, schiet en ... bin Din verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Loud verovert de bal door een tackle van achteren. Loud met een sublieme pass. Massimini is nu in balbezit. Massimini draait met de bal, schiet en ... bin Din maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Sarawak United FC 7:0

57e minuut.
Aranha rent richting de bal. Aranha geeft een lange en hoge pass. Daar is Massimini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massimini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Loud probeert naar een medespeler te passen. Daar is Amant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amant probeert naar een medespeler te passen. Massimini rent richting de bal. Massimini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Scarlat geeft de bal voor. Massimini heeft problemen om de bal te vangen. Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Amant haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Massimini de bal onder controle te krijgen. bin Din probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Loud met een sublieme pass. Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ishak rent richting de bal. Massimini verovert de bal door een tackle van achteren. Massimini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Atanasio rent richting de bal. Atanasio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Massimini met een sublieme pass. Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio speelt de bal door. Massimini rent richting de bal. Massimini haalt uit met een fantastische trap. bin Din probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
bin Tatim geeft de bal voor. Aranha kopt de bal weg. bin Ishak heeft problemen om de bal te vangen. Atanasio is nu in balbezit. Atanasio haalt uit met een fantastische trap. bin Din verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Massimini is nu in balbezit. Massimini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Sarawak United FC 8:0

70e minuut.
Klungelig pakt Massimini de bal. Massimini passt de bal in één keer door. Amant speelt de bal door. Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Sarawak United FC 9:0

73e minuut.
bin Din speelt de bal door. Lewkowicz kopt de bal weg. Daar is Massimini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasio rent richting de bal. Atanasio draait met de bal, schiet en ... bin Din kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Sarawak United FC 10:0

75e minuut.
bin Sheikh Abu Bakar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loud met een snelle inworp. Amant heeft problemen om de bal te vangen. Amant geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Sarawak United FC 11:0

78e minuut.
Loud is nu in balbezit. Loud speelt de bal door. Massimini rent richting de bal. Massimini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Sarawak United FC 12:0

79e minuut.
bin Ishak passt de bal zonder na te denken. Loud bereikt de bal nog maar net als eerste. Loud passt de bal met de wreef. Daar is Massimini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massimini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lewkowicz met een sublieme pass. Atanasio heeft problemen om de bal te vangen. Atanasio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Sarawak United FC 13:0

82e minuut.
bin Sheikh Abu Bakar passt de bal in één keer door. bin Ishak heeft problemen om de bal te vangen. Amant bereikt de bal nog maar net als eerste. Massimini rent richting de bal. Massimini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Sarawak United FC 14:0

83e minuut.
bin Sheikh Abu Bakar geeft een hoge lob. Scarlat is nu in balbezit. Yaacob rent richting de bal. Scarlat onderschept slim de pass. Scarlat geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
King Eagle FC - Sarawak United FC 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King Eagle FC 20%, Sarawak United FC 80%.
King Eagle FC - Sarawak United FC 15:0