Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wanderers FC UMNO
Normal Tactiek 433
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 40.1
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


5e minuut.
Hodal verovert de bal door een tackle van achteren. Hodal speelt de bal door. Roşca is nu in balbezit. Roşca schiet op doel. bin Saidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers FC - UMNO 0:1

10e minuut.
bin Ideris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campuzano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hodal is nu in balbezit. Hodal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sachs is nu in balbezit. Sachs geeft een hoge lob. Hodal kopt de bal weg. Wallmofeldt rent richting de bal. Wallmofeldt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Abdul Rashid rent richting de bal. Hodal verovert de bal door een tackle van achteren. Hodal met een sublieme pass. Wallmofeldt is nu in balbezit. Wallmofeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers FC - UMNO 0:2

19e minuut.
Jamal passt de bal met de wreef. Daar is Wallmofeldt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallmofeldt passt de bal in één keer door. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Conlon rent richting de bal. Danzer onderschept slim de pass. Danzer passt de bal in één keer door. Wallmofeldt is nu in balbezit. Wallmofeldt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danzer met een snelle inworp. Daar is Campuzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campuzano geeft de bal voor. Roşca krijgt zijn hoofd ertegen. bin Saidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wallmofeldt springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wallmofeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallmofeldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers FC - UMNO 0:3

35e minuut.
Nizam Husin geeft de bal voor. Jamal probeert de bal met de borst te controleren. Fornasier bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamal onderschept slim de pass. Jamal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sachs onderschept slim de pass. Sachs met een sublieme pass. Danzer rent richting de bal. Danzer geeft een hoge lob. Wallmofeldt springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Danzer verovert de bal door een tackle van achteren. Campuzano rent richting de bal. Campuzano passt de bal in één keer door. Wallmofeldt is nu in balbezit. Wallmofeldt haalt uit met een fantastische trap. bin Saidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Segers probeert naar een medespeler te passen. Wallmofeldt is nu in balbezit. Wallmofeldt passt de bal zonder na te denken. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderers FC 67%, UMNO 33%.
Wanderers FC - UMNO 0:3

51e minuut.
Tokgözlü speelt de bal door. Hodal kan de bal niet met de borst controleren. Hodal passt de bal in één keer door. Wallmofeldt heeft problemen om de bal te vangen. Wallmofeldt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Segers kopt de bal weg. Wallmofeldt rent richting de bal. Wallmofeldt passt de bal in één keer door. Daar is Hodal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers FC - UMNO 0:4

57e minuut.
Roşca passt de bal in één keer door. Wallmofeldt is nu in balbezit. Wallmofeldt passt de bal met de wreef. Hodal rent richting de bal. Hodal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
bin Ideris onderschept slim de pass. Segers verovert de bal door een tackle van achteren. Segers probeert naar een medespeler te passen. Hodal rent richting de bal. Hodal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Saidi trapt de bal weg. Segers kopt de bal weg. Wallmofeldt rent richting de bal. Wallmofeldt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
bin Saidi trapt de bal weg. Segers kopt de bal weg. Abdul Rashid heeft problemen om de bal te vangen. Hodal rent richting de bal. Hodal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Roşca is nu in balbezit. Roşca geeft de bal voor. Wallmofeldt maakt een snoekduik en kopt de bal. Campuzano geeft een lange en hoge pass. Wallmofeldt krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. bin Saidi bokst de bal weg.

75e minuut.
Roşca maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Jamaludin kopt de bal weg. bin Ideris rent richting de bal. Wallmofeldt onderschept slim de pass. Wallmofeldt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
bin Saidi met een harde bal richting middenveld. Segers kopt de bal weg. Wallmofeldt controleert de bal met de borst. Roşca rent richting de bal. Roşca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Segers met een sublieme pass. bin Ideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallmofeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Hodal is nu in balbezit. Hodal schiet op doel. bin Saidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers FC - UMNO 0:5

87e minuut.
bin Che Omar is nu in balbezit. bin Che Omar met een sublieme pass. Hodal rent richting de bal. Hodal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderers FC - UMNO 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderers FC 81%, UMNO 19%.
Wanderers FC - UMNO 0:6