Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TNB Cats FC BOZRAPARA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ahmad Sabri verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmad Sabri passt de bal met de wreef. bin Aris bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tuan Shaari verovert de bal door een tackle van achteren. bin Tuan Shaari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
bin Khalil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Lah is nu in balbezit. bin Khalil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Lah rent richting de bal. bin Che Lah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ismail geeft een hoge lob. bin Fadzim kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Mamat de bal. Ahmad Sabri rent richting de bal. Ahmad Sabri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cats - FC BOZRAPARA 0:1

35e minuut.
Mohd Radzi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Azali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Tuan Shaari geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNB Cats 58%, FC BOZRAPARA 42%.
TNB Cats - FC BOZRAPARA 0:1

61e minuut.
bin Fadzim passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert bin Mamat de bal onder controle te krijgen. bin Tuan Shaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Sabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Sabri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cats - FC BOZRAPARA 0:2

69e minuut.
bin Che Lah geeft de bal voor. Ahmad Sabri is nu in balbezit. Ahmad Sabri draait met de bal, schiet en ... bin Hassano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Cats - FC BOZRAPARA 1:2

73e minuut.
Rahmat rent richting de bal. Rahmat geeft een hoge lob. bin Aris probeert de bal aan de voet te houden. Ahmad Sabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Sabri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
bin Aris geeft een hoge lob. bin Hassano bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Lah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TNB Cats - FC BOZRAPARA 2:2

80e minuut.
Ahmad Sabri is nu in balbezit. bin Sheikh Abu Bakar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Sheikh Abu Bakar geeft een lange en hoge pass. bin Khalil rent richting de bal. bin Khalil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
bin Mamat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mamat geeft de bal voor. bin Khalil kopt de bal weg. Ahmad Sabri rent richting de bal. Ahmad Sabri geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNB Cats 62%, FC BOZRAPARA 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TNB Cats - FC BOZRAPARA 2:2