Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharp KangarooS Fiery Tigers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


19e minuut.
bin Abd Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Abdullah verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ramli verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Kadir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
bin Hamzan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Jamaludin met een snelle inworp. bin Mahayudin is nu in balbezit. bin Mahayudin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp KangarooS 54%, Fiery Tigers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sharp KangarooS - Fiery Tigers 0:0

56e minuut.
bin Salam geeft de bal voor. Inworp. bin Abd Rahman met de inworp. bin Jamaludin is nu in balbezit. bin Jamaludin geeft een hoge lob. Azri Bujang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Tengku Rosly verovert de bal door een tackle van achteren. bin Haniff is nu in balbezit. bin Haniff passt de bal met de wreef. bin Ramli rent richting de bal. bin Ramli schiet op doel. Yahaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
bin Moidony geeft de bal voor. bin Minsi probeert de bal aan de voet te houden. bin Ramli is nu in balbezit. bin Ramli haalt uit met een fantastische trap. Yahaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp KangarooS - Fiery Tigers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp KangarooS 45%, Fiery Tigers 55%.
Sharp KangarooS - Fiery Tigers 1:0